90 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
Pt 4 persoane
4 pulpe de pui intregi
un pahar mic de iaurt
ulei de masline
sare, piper, boabe de coriandru si chimen pisate, maghiran
Mod de preparare:
Se cresteaza cu cutitul pulpele pe ambele parti pana la os, cam la 2 cm distanta. Amestecam iaurtul cu o lingura doua de ulei de masline si condimente dupa gust.
Pulpele se ung bine (sa intre si in crestaturi) pe ambele parti cu amestecul de iaurt si se pun in tava unsa cu ulei, amestecul ramas se toarna peste ele. Este mult mai bun daca se pregatesc seara si se tin la frigider pana a doua zi. Se pun la cuptor acoperite cu folie pt 30 de minute, dupa care se descopera si se lasa pana se rumenesc.
Se potrivesc cel mai bine cu orez cu stafide si scortisoara.
Pofta buna !
O reteta propusa de: Boldizsar Kati (bihepi)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară