IN ACEST ARTICOL:
Fondant cu ciocolata: definitia unui desert delicios!

Timp de preparare:

30 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

ptr.5portii

  • unt-100g
  • oua-3 buc
  • zahar-100g
  • faina-50g
  • ciocolata menaj-100g

Mod de preparare:

Se topeste ciocolata cu untul in bain-marie apoi se incorporeaza faina. Separat se bat ouale intregi cu zaharul pana se obtine o compozitie cremoasa.Se amesteca cu ciocolata si se toarna in forme tapetate cu unt si cacao{formele sa fie mici ca de briose}se tine la cuptor in jur de 20 min mijlocul trebuie sa fie un pic mai moale.

Pofta buna!


O reteta propusa de: Isabela Stoica (stoicaisabela)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri