Timp de preparare:
40 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1 piept mare de pui
- 1 lingura ulei de masline
- 2 cepe medii
- 6 cartofi
- 2 morcovi
- 1 ardei gras
- 3 rosii proapspete sau din conserva
- 3-4 catei usturoi
- 450 g smantana
- otet
- sare
- piper
- busuioc
- cimbru
- frunze de telina
- patrunjel
Mod de preparare:
Se taie ceapa marunt si se incalzeste putin in uleiul de masline. Se adauga morcovul taiat cuburi mici, ardeiul gras (taiat cuburi sau rondele)si pieptul de pui taiat tot cuburi. Se calesc putin impreuna si se adauga rosiile (daca sunt proaspete se oparesc pentru a se scoate coaja). Se completeaza cu apa.
Se sareaza, se pipereaza se adauga cimbru si putin busuioc. Cand toate ingredientele sunt fierte se adauga usturoiul pisat si smantana. Se pune otet dupa gust. se presare verdeata taiata si se stinge. Se lasa acoperit cateva minute.
O reteta propusa de: Ady (adiushu)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară