Timp de preparare:
40 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1 piept mare de pui
- 1 lingura ulei de masline
- 2 cepe medii
- 6 cartofi
- 2 morcovi
- 1 ardei gras
- 3 rosii proapspete sau din conserva
- 3-4 catei usturoi
- 450 g smantana
- otet
- sare
- piper
- busuioc
- cimbru
- frunze de telina
- patrunjel
Mod de preparare:
Se taie ceapa marunt si se incalzeste putin in uleiul de masline. Se adauga morcovul taiat cuburi mici, ardeiul gras (taiat cuburi sau rondele)si pieptul de pui taiat tot cuburi. Se calesc putin impreuna si se adauga rosiile (daca sunt proaspete se oparesc pentru a se scoate coaja). Se completeaza cu apa.
Se sareaza, se pipereaza se adauga cimbru si putin busuioc. Cand toate ingredientele sunt fierte se adauga usturoiul pisat si smantana. Se pune otet dupa gust. se presare verdeata taiata si se stinge. Se lasa acoperit cateva minute.
O reteta propusa de: Ady (adiushu)
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare