Timp de preparare:
40 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1 piept mare de pui
- 1 lingura ulei de masline
- 2 cepe medii
- 6 cartofi
- 2 morcovi
- 1 ardei gras
- 3 rosii proapspete sau din conserva
- 3-4 catei usturoi
- 450 g smantana
- otet
- sare
- piper
- busuioc
- cimbru
- frunze de telina
- patrunjel
Mod de preparare:
Se taie ceapa marunt si se incalzeste putin in uleiul de masline. Se adauga morcovul taiat cuburi mici, ardeiul gras (taiat cuburi sau rondele)si pieptul de pui taiat tot cuburi. Se calesc putin impreuna si se adauga rosiile (daca sunt proaspete se oparesc pentru a se scoate coaja). Se completeaza cu apa.
Se sareaza, se pipereaza se adauga cimbru si putin busuioc. Cand toate ingredientele sunt fierte se adauga usturoiul pisat si smantana. Se pune otet dupa gust. se presare verdeata taiata si se stinge. Se lasa acoperit cateva minute.
O reteta propusa de: Ady (adiushu)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse