Timp de preparare:
40 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1kg de pulpe superioare sau inferioare
- 1 ceapa mare
- o capatana de usturoi
- 1/2litri de lapte
- 2linguri de faina
- putina boia
- sare
Mod de preparare:
Pulpele se frig in ulei pana se patrund dupa care se scot pe o farfurie.Ceapa se toaca pestisori si se caleste putin in ulei,se adauga putina boia pentru culoare si faina.Se amesteca timp de 1 min.dupa care se adauga laptele putin cate putin.
Se pune usturoiul pisat,sare dupa gust,si se mai amesteca putin dupa care se strecoara sosul ca sa fie fin.
Pulpele prajite se pun in acest sos si peste 10 minute se poate servi.E foarte gustos cu mamaliguta si un pahar de vin demidulce!
Pofta buna!
O reteta propusa de: Rotar Laura (alirog)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară