Timp de preparare:
40 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1kg de pulpe superioare sau inferioare
- 1 ceapa mare
- o capatana de usturoi
- 1/2litri de lapte
- 2linguri de faina
- putina boia
- sare
Mod de preparare:
Pulpele se frig in ulei pana se patrund dupa care se scot pe o farfurie.Ceapa se toaca pestisori si se caleste putin in ulei,se adauga putina boia pentru culoare si faina.Se amesteca timp de 1 min.dupa care se adauga laptele putin cate putin.
Se pune usturoiul pisat,sare dupa gust,si se mai amesteca putin dupa care se strecoara sosul ca sa fie fin.
Pulpele prajite se pun in acest sos si peste 10 minute se poate servi.E foarte gustos cu mamaliguta si un pahar de vin demidulce!
Pofta buna!
O reteta propusa de: Rotar Laura (alirog)
Atracția interpersonală: De ce ne plac sau ne simțim atrași de...

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?