Timp de preparare:
40 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1kg de pulpe superioare sau inferioare
- 1 ceapa mare
- o capatana de usturoi
- 1/2litri de lapte
- 2linguri de faina
- putina boia
- sare
Mod de preparare:
Pulpele se frig in ulei pana se patrund dupa care se scot pe o farfurie.Ceapa se toaca pestisori si se caleste putin in ulei,se adauga putina boia pentru culoare si faina.Se amesteca timp de 1 min.dupa care se adauga laptele putin cate putin.
Se pune usturoiul pisat,sare dupa gust,si se mai amesteca putin dupa care se strecoara sosul ca sa fie fin.
Pulpele prajite se pun in acest sos si peste 10 minute se poate servi.E foarte gustos cu mamaliguta si un pahar de vin demidulce!
Pofta buna!
O reteta propusa de: Rotar Laura (alirog)
Noutăți Sanosan pentru curățarea blândă a pielii bebelușilor

Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei