25 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
1ou
sare
o lingura de ulei
faina cat cuprinde.
Mod de preparare:
Se bate oul cu putina sare la care adaugati o lingura de ulei si faina cat cuprinde. Intindeti aluatul ca la placinta ,dupa care taiati fasii subtiri aprox.pentru a putea face opturile .
Puneti mucenicii in apa deja in fierbere si lasati sa fiarba 2-3min.dupa care ii clatiti cu apa rece.Intre timp puneti apa cu zahar la fiert la care adaugati mucenicii ,apoi puneti nuca ,si esentele dorite (rom,vanilie..)si putina coaja de lamaie rasa ,dupa cum doriti.Incercati mucenii pentru a vedea daca sunt fierti dupa 15min,daca nu sunt gata mai lasati si incercati iarasi.Acelasi aluat de mucenici il puteti folosi si pentru taitei de casa la ciorba.
Succes!
O reteta propusa de: Harada Roxana (Angelyka)
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani
Un cabinet de avocat din Iași vă va ajuta să înființați o societate în deplină legalitate!
Cum te simți cu adevărat? – un experiment psihologic inedit
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024