25 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
1ou
sare
o lingura de ulei
faina cat cuprinde.
Mod de preparare:
Se bate oul cu putina sare la care adaugati o lingura de ulei si faina cat cuprinde. Intindeti aluatul ca la placinta ,dupa care taiati fasii subtiri aprox.pentru a putea face opturile .
Puneti mucenicii in apa deja in fierbere si lasati sa fiarba 2-3min.dupa care ii clatiti cu apa rece.Intre timp puneti apa cu zahar la fiert la care adaugati mucenicii ,apoi puneti nuca ,si esentele dorite (rom,vanilie..)si putina coaja de lamaie rasa ,dupa cum doriti.Incercati mucenii pentru a vedea daca sunt fierti dupa 15min,daca nu sunt gata mai lasati si incercati iarasi.Acelasi aluat de mucenici il puteti folosi si pentru taitei de casa la ciorba.
Succes!
O reteta propusa de: Harada Roxana (Angelyka)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?