Mucenici
25 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
1ou
sare
o lingura de ulei
faina cat cuprinde.
Mod de preparare:
Se bate oul cu putina sare la care adaugati o lingura de ulei si faina cat cuprinde. Intindeti aluatul ca la placinta ,dupa care taiati fasii subtiri aprox.pentru a putea face opturile .
Puneti mucenicii in apa deja in fierbere si lasati sa fiarba 2-3min.dupa care ii clatiti cu apa rece.Intre timp puneti apa cu zahar la fiert la care adaugati mucenicii ,apoi puneti nuca ,si esentele dorite (rom,vanilie..)si putina coaja de lamaie rasa ,dupa cum doriti.Incercati mucenii pentru a vedea daca sunt fierti dupa 15min,daca nu sunt gata mai lasati si incercati iarasi.Acelasi aluat de mucenici il puteti folosi si pentru taitei de casa la ciorba.
Succes!
O reteta propusa de: Harada Roxana (Angelyka)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei