30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
Urzici-o farfurie adanca plina
ceapa-1buc medie
usturoi-5 buc
ou-1 buc
pesmet sau faina-3 linguri
sare si piper dupa gust.
Mod de preparare:
Urzicile se spala si se oparesc in putina apa fiarta timp de 5 minute.Se scot, se storc de apa in care au fiert si se toaca marunt cu un cutit cu lama mare.
Separat se toaca ceapa marunt si se caleste 3 min cu o lingurita de ulei.Tocatura de urzici se amesteca cu ceapa calita, usturoiul pisat,oul, pesmetul,cu sarea si piperul, dupa gust.
Din aceasta compozitie se ia cu lingurita, se fac chiftelute mici, rotunde, se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei incins. Se pot servi reci sau calde.Au un gust extraordinar si pot pacali orice copilas mofturos.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Buligescu Gabriela (gbrlsf)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă