Timp de preparare:
50 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
- 1/4 kg carne de vaca
- 1 conopida mica
- 1 ceapa mica
- 2 morcovi mici
- 1 patrunjel mic
- 1 ardei verde mic
- 1 lingura de otet
- 3 linguri de bulion
- sare
- piper
- tarhon
- leustean
Mod de preparare:
Se pune la fiert carnea de vacuta in apa rece. Cand este aproape gata , se adauga ceapa taiata in 6, morcovii si patrunjelul rasi, ardeiul taiat in feliute subtiri. Peste 10 minute se pune si conopida, si peste 5 minute otetul si bulionul.La sfarsit se adauga piperul, sare, frunze de leustean, tarhon .
Se poate servi cu iaurt sau smantana, dar important este sa fie fierbinte
O reteta propusa de: Burete Cristina (burete)
Iti recomand si retetele:
Ciorba de zarzavat
Ciorba greceasca
Ciorba radauteana
Ciorba de fasole
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse