Timp de preparare:
50 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
- 1/4 kg carne de vaca
- 1 conopida mica
- 1 ceapa mica
- 2 morcovi mici
- 1 patrunjel mic
- 1 ardei verde mic
- 1 lingura de otet
- 3 linguri de bulion
- sare
- piper
- tarhon
- leustean
Mod de preparare:
Se pune la fiert carnea de vacuta in apa rece. Cand este aproape gata , se adauga ceapa taiata in 6, morcovii si patrunjelul rasi, ardeiul taiat in feliute subtiri. Peste 10 minute se pune si conopida, si peste 5 minute otetul si bulionul.La sfarsit se adauga piperul, sare, frunze de leustean, tarhon .
Se poate servi cu iaurt sau smantana, dar important este sa fie fierbinte
O reteta propusa de: Burete Cristina (burete)
Iti recomand si retetele:
Ciorba de zarzavat
Ciorba greceasca
Ciorba radauteana
Ciorba de fasole
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară