Un preparat care o sa-ti placa sigur. In plus avem si poza din partea cititoarei pentru a vedea cum trebuie sa fie rezultatul final.

Timp de preparare:

50 - min

Dificultate:



medie

Ingrediente:

  • 1/4 kg carne de vaca
  • 1 conopida mica
  • 1 ceapa mica
  • 2 morcovi mici
  • 1 patrunjel mic
  • 1 ardei verde mic
  • 1 lingura de otet
  • 3 linguri de bulion
  • sare
  • piper
  • tarhon
  • leustean

Mod de preparare:

Se pune la fiert carnea de vacuta in apa rece. Cand este aproape gata , se adauga ceapa taiata in 6, morcovii si patrunjelul rasi, ardeiul taiat in feliute subtiri. Peste 10 minute se pune si conopida, si peste 5 minute otetul si bulionul.La sfarsit se adauga piperul, sare, frunze de leustean, tarhon .

Se poate servi cu iaurt sau smantana, dar important este sa fie fierbinte

O reteta propusa de: Burete Cristina (burete)

Iti recomand si retetele:

Ciorba de zarzavat

Ciorba greceasca

Ciorba radauteana

Ciorba de fasole

Citeste si:
Borș de lobodă cu leuștean: rețetă românească pas cu pas
Borș de lobodă cu leuștean:...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri