Timp de preparare:
30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1 legatura de praz
- 2 cartofi medii
- 1 lamaie
- 2 foi de dafin
- piper
- smantana
Mod de preparare:
Se curata si se fierb prazul si cartofii cu o lingurita de sare, foile de dafin si piperul.
Se bat legumele fierte cu blenderul pana se obtine o crema. Pentru obtinerea unei creme trebuie scoasa jumatate din zeama in care au fiert legumele. Daca crema este prea groasa atunci se mai adauga din zeama scoasa.
Se adauga sucul de la lamaie si smantana dupa gust.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Paula Crina (1_CRINA)
Va recomand si articolele:
Supa de sparanghel
Supa de mere
Supa de conopida
Supa cu ton
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei