Timp de preparare:
30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1 legatura de praz
- 2 cartofi medii
- 1 lamaie
- 2 foi de dafin
- piper
- smantana
Mod de preparare:
Se curata si se fierb prazul si cartofii cu o lingurita de sare, foile de dafin si piperul.
Se bat legumele fierte cu blenderul pana se obtine o crema. Pentru obtinerea unei creme trebuie scoasa jumatate din zeama in care au fiert legumele. Daca crema este prea groasa atunci se mai adauga din zeama scoasa.
Se adauga sucul de la lamaie si smantana dupa gust.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Paula Crina (1_CRINA)
Va recomand si articolele:
Supa de sparanghel
Supa de mere
Supa de conopida
Supa cu ton
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară