IN ACEST ARTICOL:
O reteta de supa crema de praz.

Timp de preparare:

30 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 1 legatura de praz
  • 2 cartofi medii
  • 1 lamaie
  • 2 foi de dafin
  • piper
  • smantana

Mod de preparare:

Se curata si se fierb prazul si cartofii cu o lingurita de sare, foile de dafin si piperul.
Se bat legumele fierte cu blenderul pana se obtine o crema. Pentru obtinerea unei creme trebuie scoasa jumatate din zeama in care au fiert legumele. Daca crema este prea groasa atunci se mai adauga din zeama scoasa.
Se adauga sucul de la lamaie si smantana dupa gust.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Paula Crina (1_CRINA)

Va recomand si articolele:

Supa de sparanghel

Supa de mere

Supa de conopida

Supa cu ton


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri