Timp de preparare:
30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1 legatura de praz
- 2 cartofi medii
- 1 lamaie
- 2 foi de dafin
- piper
- smantana
Mod de preparare:
Se curata si se fierb prazul si cartofii cu o lingurita de sare, foile de dafin si piperul.
Se bat legumele fierte cu blenderul pana se obtine o crema. Pentru obtinerea unei creme trebuie scoasa jumatate din zeama in care au fiert legumele. Daca crema este prea groasa atunci se mai adauga din zeama scoasa.
Se adauga sucul de la lamaie si smantana dupa gust.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Paula Crina (1_CRINA)
Va recomand si articolele:
Supa de sparanghel
Supa de mere
Supa de conopida
Supa cu ton
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.