Timp de preparare:
30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1 legatura de praz
- 2 cartofi medii
- 1 lamaie
- 2 foi de dafin
- piper
- smantana
Mod de preparare:
Se curata si se fierb prazul si cartofii cu o lingurita de sare, foile de dafin si piperul.
Se bat legumele fierte cu blenderul pana se obtine o crema. Pentru obtinerea unei creme trebuie scoasa jumatate din zeama in care au fiert legumele. Daca crema este prea groasa atunci se mai adauga din zeama scoasa.
Se adauga sucul de la lamaie si smantana dupa gust.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Paula Crina (1_CRINA)
Va recomand si articolele:
Supa de sparanghel
Supa de mere
Supa de conopida
Supa cu ton
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?