Timp de preparare:
40 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 8-10 ciocanele de pui
- 1ceapa mare
- 2,3 catei de usturoi
- mustar,sare ,piper
- condimente de pui
- boia
Mod de preparare:
Se spala pulpele si se curata,apoi se ung cu mustar dupa care se condimenteaza si se pun intr-o tigaie cu putin ulei.
Se taie ceapa ,usturoiul. Se prajesc pe toate partile dupa care se adauga apa calda pina acopera pulpele si se lasa la scazut, pana intra furculita usor in carne.
Se pot prepara pe cuptor sau in cuptor dupa preferinta,ies la fel de gustoase.
Se servesc cu pireu de cartofi.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Rus Gabriela (ksrgabriela)
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9