Timp de preparare:
40 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 8-10 ciocanele de pui
- 1ceapa mare
- 2,3 catei de usturoi
- mustar,sare ,piper
- condimente de pui
- boia
Mod de preparare:
Se spala pulpele si se curata,apoi se ung cu mustar dupa care se condimenteaza si se pun intr-o tigaie cu putin ulei.
Se taie ceapa ,usturoiul. Se prajesc pe toate partile dupa care se adauga apa calda pina acopera pulpele si se lasa la scazut, pana intra furculita usor in carne.
Se pot prepara pe cuptor sau in cuptor dupa preferinta,ies la fel de gustoase.
Se servesc cu pireu de cartofi.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Rus Gabriela (ksrgabriela)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară