Timp de preparare:
40 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 8-10 ciocanele de pui
- 1ceapa mare
- 2,3 catei de usturoi
- mustar,sare ,piper
- condimente de pui
- boia
Mod de preparare:
Se spala pulpele si se curata,apoi se ung cu mustar dupa care se condimenteaza si se pun intr-o tigaie cu putin ulei.
Se taie ceapa ,usturoiul. Se prajesc pe toate partile dupa care se adauga apa calda pina acopera pulpele si se lasa la scazut, pana intra furculita usor in carne.
Se pot prepara pe cuptor sau in cuptor dupa preferinta,ies la fel de gustoase.
Se servesc cu pireu de cartofi.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Rus Gabriela (ksrgabriela)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei