Timp de preparare:
40 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 8-10 ciocanele de pui
- 1ceapa mare
- 2,3 catei de usturoi
- mustar,sare ,piper
- condimente de pui
- boia
Mod de preparare:
Se spala pulpele si se curata,apoi se ung cu mustar dupa care se condimenteaza si se pun intr-o tigaie cu putin ulei.
Se taie ceapa ,usturoiul. Se prajesc pe toate partile dupa care se adauga apa calda pina acopera pulpele si se lasa la scazut, pana intra furculita usor in carne.
Se pot prepara pe cuptor sau in cuptor dupa preferinta,ies la fel de gustoase.
Se servesc cu pireu de cartofi.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Rus Gabriela (ksrgabriela)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă