Timp de preparare:
60 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 5-6 cartofi
- o conserva ton
- cascaval, telemea
- porumb
- unt
- masline
- ardei
- rosii
- maioneza
Mod de preparare:
Se spala foarte bine cartofii si se pun in coaja in cuptor pentru o ora , se scot se taie in jumatati se paseaza mijlocul pentru a pune umplutura se pune untul apoi tonul, porumbul maslinele taiate se razuieste cascaval se pun fasii de ardei sau rosii se orneaza cu maioneza.
Sunt deliciosi.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Adaniloaiei Ionela (ionelutza)
Daca stii o reteta deosebita nu ezita sa dai click aici si sa o trimiti catre noi.
Iti recomand si retetele:
Cartofi cu maioneza
Gogosi de cartofi
Cartofi la cuptor
Placinte de cartofi
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?