Ingrediente
- aproximativ 1 kg de crap
- 2 cepe
- 1 lingura de ulei
- 2-3 linguri de bulion
- jumatate de lingurita de boia
- sare dupa gust
Mod de preparare
Crapul se curata bine si se taie in bucati. Se incinge uleiul intr-o cratita si se inabusa ceapa taiat marunt.
Se pune bulionul si se amesteca cu boia si sare. Se adauga pestele si se lasa pe foc pana se fierbe. Se serveste cald.
Pofta buna!
Cum pregatesti pestele? Da click aici si trimite reteta ta.
Iti recomand si retetele:
File de peste pane
Salata de ton
Salata de scrumbie
Salata de ciuperci cu peste
Programul care a ajutat adolescentele de la sate să recunoască relațiile abuzive.
Poți salva vieți, chiar dacă nu știi să operezi pe cord deschis
AVON și Kaufland România continuă campania #CancelCancer, îndemnând femeile să fie parte din cel mai mare manifest-social al scuzelor (ne)necesare.
Cum se prepară cafeaua la rece? Află de la specialiști care este cea mai simplă metodă