Ingrediente
- aproximativ 1 kg de crap
- 2 cepe
- 1 lingura de ulei
- 2-3 linguri de bulion
- jumatate de lingurita de boia
- sare dupa gust
Mod de preparare
Crapul se curata bine si se taie in bucati. Se incinge uleiul intr-o cratita si se inabusa ceapa taiat marunt.
Se pune bulionul si se amesteca cu boia si sare. Se adauga pestele si se lasa pe foc pana se fierbe. Se serveste cald.
Pofta buna!
Cum pregatesti pestele? Da click aici si trimite reteta ta.
Iti recomand si retetele:
File de peste pane
Salata de ton
Salata de scrumbie
Salata de ciuperci cu peste
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse