Ingrediente
- aproximativ 1 kg de crap
- 2 cepe
- 1 lingura de ulei
- 2-3 linguri de bulion
- jumatate de lingurita de boia
- sare dupa gust
Mod de preparare
Crapul se curata bine si se taie in bucati. Se incinge uleiul intr-o cratita si se inabusa ceapa taiat marunt.
Se pune bulionul si se amesteca cu boia si sare. Se adauga pestele si se lasa pe foc pana se fierbe. Se serveste cald.
Pofta buna!
Cum pregatesti pestele? Da click aici si trimite reteta ta.
Iti recomand si retetele:
File de peste pane
Salata de ton
Salata de scrumbie
Salata de ciuperci cu peste
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare