Piept pane

12:03, 6 Martie 2008 publicat în Retete culinare

Ce parere ai de un piept de pui pregatit pane?

Ingrediente

  • 500 g piept de pui
  • 30 g faina
  • 100 ml ulei
  • 3 oua
  • 100 g pesmet
  • sare
  • piper
  • lamaie

Mod de preparare

Pieptul se taie in bucati si se bate precum se procedeaza la snitele. Se da cu zeama de lamaie si se pune putina sare si piper.
Intr-o cratita se incinge uleiul, bucatile de carne se dau prin ou, apoi prin faina, pesmet si se prajesc in uleiul incins.

Este excelent cu piure si salata.

Pofta buna!

Tu cum pregatesti pieptul de pui? Da click aici si trimite reteta ta.

Citeste si:
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci
3 Rețete rapide cu SPANAC pe...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri