Ingrediente
- 500 g piept de pui
- 30 g faina
- 100 ml ulei
- 3 oua
- 100 g pesmet
- sare
- piper
- lamaie
Mod de preparare
Pieptul se taie in bucati si se bate precum se procedeaza la snitele. Se da cu zeama de lamaie si se pune putina sare si piper.
Intr-o cratita se incinge uleiul, bucatile de carne se dau prin ou, apoi prin faina, pesmet si se prajesc in uleiul incins.
Este excelent cu piure si salata.
Pofta buna!
Tu cum pregatesti pieptul de pui? Da click aici si trimite reteta ta.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei