Ingrediente
- 500 g piept de pui
- 30 g faina
- 100 ml ulei
- 3 oua
- 100 g pesmet
- sare
- piper
- lamaie
Mod de preparare
Pieptul se taie in bucati si se bate precum se procedeaza la snitele. Se da cu zeama de lamaie si se pune putina sare si piper.
Intr-o cratita se incinge uleiul, bucatile de carne se dau prin ou, apoi prin faina, pesmet si se prajesc in uleiul incins.
Este excelent cu piure si salata.
Pofta buna!
Tu cum pregatesti pieptul de pui? Da click aici si trimite reteta ta.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie