Ingrediente
- 500 g piept de pui
- 30 g faina
- 100 ml ulei
- 3 oua
- 100 g pesmet
- sare
- piper
- lamaie
Mod de preparare
Pieptul se taie in bucati si se bate precum se procedeaza la snitele. Se da cu zeama de lamaie si se pune putina sare si piper.
Intr-o cratita se incinge uleiul, bucatile de carne se dau prin ou, apoi prin faina, pesmet si se prajesc in uleiul incins.
Este excelent cu piure si salata.
Pofta buna!
Tu cum pregatesti pieptul de pui? Da click aici si trimite reteta ta.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.