Dificultate:
medie
Ingrediente:
- 200 g unt
- 300 g zahar pudra
- 7 oua
- 200 g nuci macinate
- 2 linguri cacao
- 1 lingura pesmet
- 100 g faina
- pt glazura : 5 galbenusuri
- 8 linguri zahar
- 1 praf vanilie
Mod de preparare:
Se freaca untul cu zaharul pana se face spuma, se adauga 2 galbenusuri, 200 g nuci, cacao,pesmetul si faina. Se bat 7 albusuri spuma tare si se incorporeaza in restul compozitiei. Se pune in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc mic. Cand este aproape gata se intinde deasupra glazura si se mai lasa la cuptor la foc f mic cateva minute. Cand s-a racit se stropeste cu ciocolata topita, in fir subtire, imitand scrisul chinezesc. Tine si 2 saptamani, este f aspectoasa si gustoasa.
O reteta propusa de: Ilie Gabriela (iliegabriela62)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară