Dificultate:
medie
Ingrediente:
- 200 g unt
- 300 g zahar pudra
- 7 oua
- 200 g nuci macinate
- 2 linguri cacao
- 1 lingura pesmet
- 100 g faina
- pt glazura : 5 galbenusuri
- 8 linguri zahar
- 1 praf vanilie
Mod de preparare:
Se freaca untul cu zaharul pana se face spuma, se adauga 2 galbenusuri, 200 g nuci, cacao,pesmetul si faina. Se bat 7 albusuri spuma tare si se incorporeaza in restul compozitiei. Se pune in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc mic. Cand este aproape gata se intinde deasupra glazura si se mai lasa la cuptor la foc f mic cateva minute. Cand s-a racit se stropeste cu ciocolata topita, in fir subtire, imitand scrisul chinezesc. Tine si 2 saptamani, este f aspectoasa si gustoasa.
O reteta propusa de: Ilie Gabriela (iliegabriela62)
Mix de musli pentru mama

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră