Dificultate:
medie
Ingrediente:
- 200 g unt
- 300 g zahar pudra
- 7 oua
- 200 g nuci macinate
- 2 linguri cacao
- 1 lingura pesmet
- 100 g faina
- pt glazura : 5 galbenusuri
- 8 linguri zahar
- 1 praf vanilie
Mod de preparare:
Se freaca untul cu zaharul pana se face spuma, se adauga 2 galbenusuri, 200 g nuci, cacao,pesmetul si faina. Se bat 7 albusuri spuma tare si se incorporeaza in restul compozitiei. Se pune in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc mic. Cand este aproape gata se intinde deasupra glazura si se mai lasa la cuptor la foc f mic cateva minute. Cand s-a racit se stropeste cu ciocolata topita, in fir subtire, imitand scrisul chinezesc. Tine si 2 saptamani, este f aspectoasa si gustoasa.
O reteta propusa de: Ilie Gabriela (iliegabriela62)
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare
Tânăr electrocutat în Sectorul 1 după ce a urcat pe un tren pentru a recrea o scenă dintr-un joc video
Elena Udrea, eliberată după trei ani de detenție. Primele declarații la ieșirea din închisoare