Dificultate:
medie
Ingrediente:
- 200 g unt
- 300 g zahar pudra
- 7 oua
- 200 g nuci macinate
- 2 linguri cacao
- 1 lingura pesmet
- 100 g faina
- pt glazura : 5 galbenusuri
- 8 linguri zahar
- 1 praf vanilie
Mod de preparare:
Se freaca untul cu zaharul pana se face spuma, se adauga 2 galbenusuri, 200 g nuci, cacao,pesmetul si faina. Se bat 7 albusuri spuma tare si se incorporeaza in restul compozitiei. Se pune in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc mic. Cand este aproape gata se intinde deasupra glazura si se mai lasa la cuptor la foc f mic cateva minute. Cand s-a racit se stropeste cu ciocolata topita, in fir subtire, imitand scrisul chinezesc. Tine si 2 saptamani, este f aspectoasa si gustoasa.
O reteta propusa de: Ilie Gabriela (iliegabriela62)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei