Timp de preparare:
1 ora
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1 kg-pulpa de porc
- 500 gr castraveti murati
- 4cepe
- 50 ml -ulei
- 1 lingura faina
- 1 lingura pasta de tomate
- marar
- piper
Mod de preparare:
Se caleste ceapa impreuna cu carnea la foc iute 5-10 min,dupa care se adauga apa sau supa pina se acopera si se fierbe la foc mic 30 min.
Castraveti se taie rondele si se oparesc 3 min,se scurg de apa si se aduga peste carnea fiarta
impreuna cu pasta de tomate si faina(dizolvate in prealabil),se lasa sa fiarba incontinuare pina cand se leaga sosul.
La sfarsit se adauga mararul verde tocat.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Raducanu Maria (maria.raducanu)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?