Timp de preparare:
1 ora
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1 kg-pulpa de porc
- 500 gr castraveti murati
- 4cepe
- 50 ml -ulei
- 1 lingura faina
- 1 lingura pasta de tomate
- marar
- piper
Mod de preparare:
Se caleste ceapa impreuna cu carnea la foc iute 5-10 min,dupa care se adauga apa sau supa pina se acopera si se fierbe la foc mic 30 min.
Castraveti se taie rondele si se oparesc 3 min,se scurg de apa si se aduga peste carnea fiarta
impreuna cu pasta de tomate si faina(dizolvate in prealabil),se lasa sa fiarba incontinuare pina cand se leaga sosul.
La sfarsit se adauga mararul verde tocat.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Raducanu Maria (maria.raducanu)
România este o zonă de risc pentru bolile care sunt transmise la oameni și la animale prin intermediul căpușelor
Andreea Lichi, fata cu suflet de porțelan și tărie de oțel purtate într-un fotoliu rulant
Victimele nevinovate ale războiului: Un copil ucrainean fuge din țară în aproape fiecare secundă.
Linie telefonică gratuită pentru servicii medicale, pentru refugiații din Ucraina