Timp de preparare:
1 ora
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1 kg-pulpa de porc
- 500 gr castraveti murati
- 4cepe
- 50 ml -ulei
- 1 lingura faina
- 1 lingura pasta de tomate
- marar
- piper
Mod de preparare:
Se caleste ceapa impreuna cu carnea la foc iute 5-10 min,dupa care se adauga apa sau supa pina se acopera si se fierbe la foc mic 30 min.
Castraveti se taie rondele si se oparesc 3 min,se scurg de apa si se aduga peste carnea fiarta
impreuna cu pasta de tomate si faina(dizolvate in prealabil),se lasa sa fiarba incontinuare pina cand se leaga sosul.
La sfarsit se adauga mararul verde tocat.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Raducanu Maria (maria.raducanu)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară