Un preparat din castraveti cu carne de porc.

Timp de preparare:

1 ora

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 1 kg-pulpa de porc
  • 500 gr castraveti murati
  • 4cepe
  • 50 ml -ulei
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura pasta de tomate
  • marar
  • piper

Mod de preparare:

Se caleste ceapa impreuna cu carnea la foc iute 5-10 min,dupa care se adauga apa sau supa pina se acopera si se fierbe la foc mic 30 min.

Castraveti se taie rondele si se oparesc 3 min,se scurg de apa si se aduga peste carnea fiarta
impreuna cu pasta de tomate si faina(dizolvate in prealabil),se lasa sa fiarba incontinuare pina cand se leaga sosul.
La sfarsit se adauga mararul verde tocat.

Pofta buna!


O reteta propusa de: Raducanu Maria (maria.raducanu)

Citeste si:
Borș de lobodă cu leuștean: rețetă românească pas cu pas
Borș de lobodă cu leuștean:...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri