Timp de preparare:
1 ora
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1 kg-pulpa de porc
- 500 gr castraveti murati
- 4cepe
- 50 ml -ulei
- 1 lingura faina
- 1 lingura pasta de tomate
- marar
- piper
Mod de preparare:
Se caleste ceapa impreuna cu carnea la foc iute 5-10 min,dupa care se adauga apa sau supa pina se acopera si se fierbe la foc mic 30 min.
Castraveti se taie rondele si se oparesc 3 min,se scurg de apa si se aduga peste carnea fiarta
impreuna cu pasta de tomate si faina(dizolvate in prealabil),se lasa sa fiarba incontinuare pina cand se leaga sosul.
La sfarsit se adauga mararul verde tocat.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Raducanu Maria (maria.raducanu)
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!