Este un aperitiv foarte gustos, si chiar poate constitui o cina excelenta.

Timp de preparare:

20 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 3 linguri ulei,
  • 1 salata (capatana),
  • 400g. carne de vita macinata,
  • sare,
  • 1 ardei iute,
  • zahar,
  • 20g. ghimbir ras,
  • sucul si coaja unei lamai verzi,
  • 1 castravete,
  • 2 cepe,
  • piper proaspat macinat,
  • 1 mango,
  • 2 linguri alune de pamant prajite,
  • 2 linguri suc de lamaie, 2 linguri sos de soia(incolor);

Mod de preparare:

1.Carnea tocata se frige , se adauga ardeiul iute taiat rotocoale(fara seminte ), ghimbirul ras, ceapa tocata fin, apoi se sareaza.
2.Pulpa de mango se taie cubulete.Castravetele se taie in doua , apoi pulpa i se taie felii.
3.Salata se spala, se rupe in bucati.Se amesteca cu toate ingredientele;carnea tocata, castravetele si mango.
4.Sucul si coaja de lamaie se amesteca cu sosul de soia , 2 linguri de ulei, sucul unei lamai obisnuite si zaharul.Se sareaza, pipereaza si se amesteca cu legumele.Se aseaza salata in salatiera si se presara deasupra alune .

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)

Va recomandam si retetele:

Cum sa alegi painea

Sardinele si acizii omega 3

Inghetata cu branza de vaci

Crema de morcovi


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Salata de castraveti cu mango.