Timp de preparare:
20 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 3 linguri ulei,
- 1 salata (capatana),
- 400g. carne de vita macinata,
- sare,
- 1 ardei iute,
- zahar,
- 20g. ghimbir ras,
- sucul si coaja unei lamai verzi,
- 1 castravete,
- 2 cepe,
- piper proaspat macinat,
- 1 mango,
- 2 linguri alune de pamant prajite,
- 2 linguri suc de lamaie, 2 linguri sos de soia(incolor);
Mod de preparare:
1.Carnea tocata se frige , se adauga ardeiul iute taiat rotocoale(fara seminte ), ghimbirul ras, ceapa tocata fin, apoi se sareaza.
2.Pulpa de mango se taie cubulete.Castravetele se taie in doua , apoi pulpa i se taie felii.
3.Salata se spala, se rupe in bucati.Se amesteca cu toate ingredientele;carnea tocata, castravetele si mango.
4.Sucul si coaja de lamaie se amesteca cu sosul de soia , 2 linguri de ulei, sucul unei lamai obisnuite si zaharul.Se sareaza, pipereaza si se amesteca cu legumele.Se aseaza salata in salatiera si se presara deasupra alune .
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Va recomandam si retetele:
Cum sa alegi painea
Sardinele si acizii omega 3
Inghetata cu branza de vaci
Crema de morcovi
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana