Timp de preparare:
50 min
Ingrediente:
- 6-8 ciocanele
- 3 oua
- 1 cana de ulei
- 2 linguri de faina
- pesmet
- condimente specilale pt carne de gratar
- sare
- piper
Mod de preparare
Se fierb ciocanelele in apa cu sare fara sa se farame.
Se lasa se raceasca putin si pue uleiul la incins in care prajim ciocanelele date intai prin faina apoi prin ou si la final prin pesmet in care adaugati condiment special , sare si piper.se servesc cu cartofi natur (sau prajiti) si salata de varza cu maioneza.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Savu Mihaela
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară