Timp de preparare:
50 min
Ingrediente:
- 6-8 ciocanele
- 3 oua
- 1 cana de ulei
- 2 linguri de faina
- pesmet
- condimente specilale pt carne de gratar
- sare
- piper
Mod de preparare
Se fierb ciocanelele in apa cu sare fara sa se farame.
Se lasa se raceasca putin si pue uleiul la incins in care prajim ciocanelele date intai prin faina apoi prin ou si la final prin pesmet in care adaugati condiment special , sare si piper.se servesc cu cartofi natur (sau prajiti) si salata de varza cu maioneza.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Savu Mihaela
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!