Timp de preparare:
50 min
Ingrediente:
- 6-8 ciocanele
- 3 oua
- 1 cana de ulei
- 2 linguri de faina
- pesmet
- condimente specilale pt carne de gratar
- sare
- piper
Mod de preparare
Se fierb ciocanelele in apa cu sare fara sa se farame.
Se lasa se raceasca putin si pue uleiul la incins in care prajim ciocanelele date intai prin faina apoi prin ou si la final prin pesmet in care adaugati condiment special , sare si piper.se servesc cu cartofi natur (sau prajiti) si salata de varza cu maioneza.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Savu Mihaela
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor