Timp de preparare:
50 min
Ingrediente:
- 6-8 ciocanele
- 3 oua
- 1 cana de ulei
- 2 linguri de faina
- pesmet
- condimente specilale pt carne de gratar
- sare
- piper
Mod de preparare
Se fierb ciocanelele in apa cu sare fara sa se farame.
Se lasa se raceasca putin si pue uleiul la incins in care prajim ciocanelele date intai prin faina apoi prin ou si la final prin pesmet in care adaugati condiment special , sare si piper.se servesc cu cartofi natur (sau prajiti) si salata de varza cu maioneza.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Savu Mihaela
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.