Ingrediente
- 200 g cascaval
- ulei
- pesmet
- faina
- lapte
Mod de preparare
Taiati cascavalul in felii subtiri de aproximativ un centimetru. Aceste felii se dau prin lapte, faina, ou si apoi prin putin pesmet.
Se incalzeste putin o tigaie de marime potrivita pentru a pregati cascavalul si se adauga ulei.
Feliile se cascaval se prajesc bine pe ambele parti pana cand cascavalul este moale si se rumeneste suficient de mult.
Se serveste cald.
Pofta buna!
Va recomandam si retetele:
Crutoane de cascaval
Pui cu ananas
Salata de macaroane
Pui imperial
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.