Ciuperci umplute 3

50 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
800 g ciuperci
150 g cascaval
1 ceapa
1 lingurita pesmet
1/2 lingurita Delicat
patrunjel verde
masline
Mod de preparare:
Se dau la cuptor ciupercile, fara picioruse, 25 minute, in tava unsa cu unt.
Piciorusele ciupercilor se toaca marunt.
Se taie ceapa foarte fin si se caleste in putin ulei cu Delicat si piper.
Se adauga si piciorusele, se fierb impreuna pana scade apa care rezulta din ciuperci si apoi se pune pesmetul, patrunjelul verde si cascavalul ras, care se topeste in acest amestec.
Se umplu ciupercile cu amestecul de mai sus, se pune si o maslina si se mai tin la cuptor 10 min.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Caliman Cornelia (conycaliman)
Stii o reteta delicioasa? Da click aici si trimite reteta preferata.
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!