50 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
800 g ciuperci
150 g cascaval
1 ceapa
1 lingurita pesmet
1/2 lingurita Delicat
patrunjel verde
masline
Mod de preparare:
Se dau la cuptor ciupercile, fara picioruse, 25 minute, in tava unsa cu unt.
Piciorusele ciupercilor se toaca marunt.
Se taie ceapa foarte fin si se caleste in putin ulei cu Delicat si piper.
Se adauga si piciorusele, se fierb impreuna pana scade apa care rezulta din ciuperci si apoi se pune pesmetul, patrunjelul verde si cascavalul ras, care se topeste in acest amestec.
Se umplu ciupercile cu amestecul de mai sus, se pune si o maslina si se mai tin la cuptor 10 min.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Caliman Cornelia (conycaliman)
Stii o reteta delicioasa? Da click aici si trimite reteta preferata.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana