50 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
800 g ciuperci
150 g cascaval
1 ceapa
1 lingurita pesmet
1/2 lingurita Delicat
patrunjel verde
masline
Mod de preparare:
Se dau la cuptor ciupercile, fara picioruse, 25 minute, in tava unsa cu unt.
Piciorusele ciupercilor se toaca marunt.
Se taie ceapa foarte fin si se caleste in putin ulei cu Delicat si piper.
Se adauga si piciorusele, se fierb impreuna pana scade apa care rezulta din ciuperci si apoi se pune pesmetul, patrunjelul verde si cascavalul ras, care se topeste in acest amestec.
Se umplu ciupercile cu amestecul de mai sus, se pune si o maslina si se mai tin la cuptor 10 min.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Caliman Cornelia (conycaliman)
Stii o reteta delicioasa? Da click aici si trimite reteta preferata.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor