50 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
800 g ciuperci
150 g cascaval
1 ceapa
1 lingurita pesmet
1/2 lingurita Delicat
patrunjel verde
masline
Mod de preparare:
Se dau la cuptor ciupercile, fara picioruse, 25 minute, in tava unsa cu unt.
Piciorusele ciupercilor se toaca marunt.
Se taie ceapa foarte fin si se caleste in putin ulei cu Delicat si piper.
Se adauga si piciorusele, se fierb impreuna pana scade apa care rezulta din ciuperci si apoi se pune pesmetul, patrunjelul verde si cascavalul ras, care se topeste in acest amestec.
Se umplu ciupercile cu amestecul de mai sus, se pune si o maslina si se mai tin la cuptor 10 min.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Caliman Cornelia (conycaliman)
Stii o reteta delicioasa? Da click aici si trimite reteta preferata.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară