IN ACEST ARTICOL:
Un tort pe care sigur nu-l vei uita!
Timp de preparare:
30 - min

Dificultate:
redusa

Ingrediente:

1kg iaurt gras
1kg frisca
12 linguri zahar
4 plicuri gelatina
4 plicuri zahar vanilat
250 ml apa

Mod de preparare:


Se amesteca zaharul cu iaurtul. Gelatina se dizolva in apa pe foc pina face o spuma alba si se amesteca cu iaurtul
Frisca se bate spuma si se amesteca cu zaharul vanilat si cu iaurtul .Intr-o cratita se pune o folie de celofan se pun fructele taiate cubulete /ananas portocale kiwi struguri ,se pune un strat de compozitie fructe si ultima oara se pune un strat de compozitie in functie de preferinte se pot pune piscoturi ultima oara .
Se da la frigider 24 h se rastoarna pe un platou si se decoreaza cu frisca.

Pofta dulce!

O reteta propusa de: Stoican Gabriela (gabistoican1966)

Stii o reteta delicioasa? Da click aici si trimite reteta preferata.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri