30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
1kg iaurt gras
1kg frisca
12 linguri zahar
4 plicuri gelatina
4 plicuri zahar vanilat
250 ml apa
Mod de preparare:
Se amesteca zaharul cu iaurtul. Gelatina se dizolva in apa pe foc pina face o spuma alba si se amesteca cu iaurtul
Frisca se bate spuma si se amesteca cu zaharul vanilat si cu iaurtul .Intr-o cratita se pune o folie de celofan se pun fructele taiate cubulete /ananas portocale kiwi struguri ,se pune un strat de compozitie fructe si ultima oara se pune un strat de compozitie in functie de preferinte se pot pune piscoturi ultima oara .
Se da la frigider 24 h se rastoarna pe un platou si se decoreaza cu frisca.
Pofta dulce!
O reteta propusa de: Stoican Gabriela (gabistoican1966)
Stii o reteta delicioasa? Da click aici si trimite reteta preferata.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară