30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
1kg iaurt gras
1kg frisca
12 linguri zahar
4 plicuri gelatina
4 plicuri zahar vanilat
250 ml apa
Mod de preparare:
Se amesteca zaharul cu iaurtul. Gelatina se dizolva in apa pe foc pina face o spuma alba si se amesteca cu iaurtul
Frisca se bate spuma si se amesteca cu zaharul vanilat si cu iaurtul .Intr-o cratita se pune o folie de celofan se pun fructele taiate cubulete /ananas portocale kiwi struguri ,se pune un strat de compozitie fructe si ultima oara se pune un strat de compozitie in functie de preferinte se pot pune piscoturi ultima oara .
Se da la frigider 24 h se rastoarna pe un platou si se decoreaza cu frisca.
Pofta dulce!
O reteta propusa de: Stoican Gabriela (gabistoican1966)
Stii o reteta delicioasa? Da click aici si trimite reteta preferata.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?