30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
1kg iaurt gras
1kg frisca
12 linguri zahar
4 plicuri gelatina
4 plicuri zahar vanilat
250 ml apa
Mod de preparare:
Se amesteca zaharul cu iaurtul. Gelatina se dizolva in apa pe foc pina face o spuma alba si se amesteca cu iaurtul
Frisca se bate spuma si se amesteca cu zaharul vanilat si cu iaurtul .Intr-o cratita se pune o folie de celofan se pun fructele taiate cubulete /ananas portocale kiwi struguri ,se pune un strat de compozitie fructe si ultima oara se pune un strat de compozitie in functie de preferinte se pot pune piscoturi ultima oara .
Se da la frigider 24 h se rastoarna pe un platou si se decoreaza cu frisca.
Pofta dulce!
O reteta propusa de: Stoican Gabriela (gabistoican1966)
Stii o reteta delicioasa? Da click aici si trimite reteta preferata.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana