30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
1kg iaurt gras
1kg frisca
12 linguri zahar
4 plicuri gelatina
4 plicuri zahar vanilat
250 ml apa
Mod de preparare:
Se amesteca zaharul cu iaurtul. Gelatina se dizolva in apa pe foc pina face o spuma alba si se amesteca cu iaurtul
Frisca se bate spuma si se amesteca cu zaharul vanilat si cu iaurtul .Intr-o cratita se pune o folie de celofan se pun fructele taiate cubulete /ananas portocale kiwi struguri ,se pune un strat de compozitie fructe si ultima oara se pune un strat de compozitie in functie de preferinte se pot pune piscoturi ultima oara .
Se da la frigider 24 h se rastoarna pe un platou si se decoreaza cu frisca.
Pofta dulce!
O reteta propusa de: Stoican Gabriela (gabistoican1966)
Stii o reteta delicioasa? Da click aici si trimite reteta preferata.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.