un file somon, legume congelate dupa preferinta (mazare,morcovi,porumb ,broccoli) optional tofu, 2-3 lamai mari, condimente dupa gust(sare, piper, cimbru, rozmarin ,coriandru, ghimbir,sau chiar un amestec gata preparat la plic, ptr. peste)
Mod de preparare:
Somonul se marineaza 2-3 zile in tr-o marinata compusa din zeama de lamaie, condimente si ierburi aromatice.legumele se fierb la abur si se sareaza dupa gust.
Se monteaza totul pe un platou, se stropesc legumele cu marinata in care s-a "facut" somonul si se adauga optional bucatele de tofu.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Magdalena Kiss (mkiss26)
Stii o reteta delicioasa? Da click aici si trimite reteta preferata.
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră