un file somon, legume congelate dupa preferinta (mazare,morcovi,porumb ,broccoli) optional tofu, 2-3 lamai mari, condimente dupa gust(sare, piper, cimbru, rozmarin ,coriandru, ghimbir,sau chiar un amestec gata preparat la plic, ptr. peste)
Mod de preparare:
Somonul se marineaza 2-3 zile in tr-o marinata compusa din zeama de lamaie, condimente si ierburi aromatice.legumele se fierb la abur si se sareaza dupa gust.
Se monteaza totul pe un platou, se stropesc legumele cu marinata in care s-a "facut" somonul si se adauga optional bucatele de tofu.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Magdalena Kiss (mkiss26)
Stii o reteta delicioasa? Da click aici si trimite reteta preferata.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară