un file somon, legume congelate dupa preferinta (mazare,morcovi,porumb ,broccoli) optional tofu, 2-3 lamai mari, condimente dupa gust(sare, piper, cimbru, rozmarin ,coriandru, ghimbir,sau chiar un amestec gata preparat la plic, ptr. peste)
Mod de preparare:
Somonul se marineaza 2-3 zile in tr-o marinata compusa din zeama de lamaie, condimente si ierburi aromatice.legumele se fierb la abur si se sareaza dupa gust.
Se monteaza totul pe un platou, se stropesc legumele cu marinata in care s-a "facut" somonul si se adauga optional bucatele de tofu.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Magdalena Kiss (mkiss26)
Stii o reteta delicioasa? Da click aici si trimite reteta preferata.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana