Ciorba radauteana
Ingrediente
1kg piept de pui
1telina
2morcovi
1ceapa
1legatura patrunjel
2oua
1pahar iaurt
300ml smantana
condimente
otet
usturoi
Mod de preparare
Se pune la fiert intr-o oala pieptul de pui cu legumele se indeparteaza spuma. Cand
este fiert se scoate si se taie fasii carnea iar legumele cubulete.
Se face un sos din smantana , iaurt se bat ouale si se amesteca cu smantana si
iaurtul si se toarna in oala peste carne, se lasa sa mai dea un clocot apoi se pune
usturoi pisat si otet dupa gust.
Pofta buna!
O reteta propusa de ionelutza
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei