Ciorba radauteana

12:01, 8 Ianuarie 2008 publicat în Retete culinare

O reteta de ciorba usor de preparat si delicioasa.

Ingrediente


1kg piept de pui
1telina
2morcovi
1ceapa
1legatura patrunjel
2oua
1pahar iaurt
300ml smantana
condimente
otet
usturoi

Mod de preparare

Se pune la fiert intr-o oala pieptul de pui cu legumele se indeparteaza spuma. Cand
este fiert se scoate si se taie fasii carnea iar legumele cubulete.

Se face un sos din smantana , iaurt se bat ouale si se amesteca cu smantana si
iaurtul si se toarna in oala peste carne, se lasa sa mai dea un clocot apoi se pune
usturoi pisat si otet dupa gust.

Pofta buna!

O reteta propusa de ionelutza


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri