Ingrediente
1kg piept de pui
1telina
2morcovi
1ceapa
1legatura patrunjel
2oua
1pahar iaurt
300ml smantana
condimente
otet
usturoi
Mod de preparare
Se pune la fiert intr-o oala pieptul de pui cu legumele se indeparteaza spuma. Cand
este fiert se scoate si se taie fasii carnea iar legumele cubulete.
Se face un sos din smantana , iaurt se bat ouale si se amesteca cu smantana si
iaurtul si se toarna in oala peste carne, se lasa sa mai dea un clocot apoi se pune
usturoi pisat si otet dupa gust.
Pofta buna!
O reteta propusa de ionelutza
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară