Ingrediente
1kg piept de pui
1telina
2morcovi
1ceapa
1legatura patrunjel
2oua
1pahar iaurt
300ml smantana
condimente
otet
usturoi
Mod de preparare
Se pune la fiert intr-o oala pieptul de pui cu legumele se indeparteaza spuma. Cand
este fiert se scoate si se taie fasii carnea iar legumele cubulete.
Se face un sos din smantana , iaurt se bat ouale si se amesteca cu smantana si
iaurtul si se toarna in oala peste carne, se lasa sa mai dea un clocot apoi se pune
usturoi pisat si otet dupa gust.
Pofta buna!
O reteta propusa de ionelutza
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana