Timp de preparare:
40-50 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
4 morcovi,4 cartofi mari,o telina,o cutie mica de ciuperci,o cutie mica de mazare,1 piept de pui fiert sau 150-200g carne de vita sau porc fiarta,3 castraveciori acri,3-4 gogosari acri,un mar ras,200-300g maioneza,dupa preferinte,O lamiie,o lingura de mustar,sare dupa gust.
Mod de preparare:
Se fierb legumele foarte bine,la fel si carnea.
Se toaca toate cubulete foarte mici,la fel si castraveciorii si gogosarii,dupa care se adauga mazarea,ciupercile fierte si taiate la fel,maioneza,o lingura mustar,zeama de lamiie si se amesteca foarte bine.
La sfirsit se adauga un mar mare ras,daca preferam,daca nu,se poate renunta.
La fel se poate renunta la mazare sau la ciuperci si sa adaugam doar una din aceste ingrediente.Se adauga sare dupa gust.Salata de boeuf
se orneaza cu maioneza .
Pofta buna!
O reteta propusa de: Liliana (lylyanab)
SARBATORI FERICITE !
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă