Ingrediente:
cartofi
morcovi
carne
mazare
gogonele murate
castraveti murati in otet
gogosari doar pentru ornat
masline pentru ornat
optional ciuperci cui ii plac
telina
si bineinteles maioneza
Mod de preparare:
Se fierb cartofii,morcovii,ciupercile si carnea.Se lasa sa se raceasca, apoi cartofii se taie cuburi putin mai mari si restul marunt. Se amesteca cu celelalte ingrediente taiate si ele marunt si scurse bine, se rade putina telina si totul se amesteca cu maioneza. Se aseaza pe platou, se orneaza cu gogosari felii de morcov masline, albus fiert.
Cantitatile difera in functie de persoane.
Pofta buna!
O reteta de salata de boeuf propusa de: Androne Carmen-Georgiana (Gi-a)
SARBATORI FERICITE !
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?