Ingrediente:
cartofi
morcovi
carne
mazare
gogonele murate
castraveti murati in otet
gogosari doar pentru ornat
masline pentru ornat
optional ciuperci cui ii plac
telina
si bineinteles maioneza
Mod de preparare:
Se fierb cartofii,morcovii,ciupercile si carnea.Se lasa sa se raceasca, apoi cartofii se taie cuburi putin mai mari si restul marunt. Se amesteca cu celelalte ingrediente taiate si ele marunt si scurse bine, se rade putina telina si totul se amesteca cu maioneza. Se aseaza pe platou, se orneaza cu gogosari felii de morcov masline, albus fiert.
Cantitatile difera in functie de persoane.
Pofta buna!
O reteta de salata de boeuf propusa de: Androne Carmen-Georgiana (Gi-a)
SARBATORI FERICITE !
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana