medie
Timp de preparare:
2 - ore
Ingrediente:
piper
ceapa
boia dulce
busuioc
ardei gras de dif.culori taiat in patratele mici
nuci
stafide
Mod de preparare
Stiuca de marime si greutate care sa incapa intreaga in tava de la cuptor.Se curata de solzi.Se taie capul cu 2-3 cm din corp.Se da pielea "la intors" ca si cum ai scoate ciorapul de pe piciorul unei femei frumoase...,cu grija sa nu ciupesti...
Se desoseaza.Se adauga si alta carne de peste desosat.Se toaca cu cutitul mare.Se aduga mieji de nuca faramati,ardei ptratele,diferite culori,busuioc,alte ingrediente dupa gust...Se umple "'ciorapul ",SE COASE CAPUL-se aseaza cat mai normal in tava,se toarna apa,foi dafin,sira spinari=CUPTOR.Se verifica dupa 1 ora=gata! Se duce la rece. Cu o ora inainte de tratatie se aseaza pe platou cu ornamente dupa inspiratie,de scoate cu atentie ata de la cap si se taie cu un cutit subtire si ascutit 2-3-4 felii ca de salam. Se ofera urzici in usturoi sau ciuperci...'
Pofta buna!
O reteta propusa de Florescu Vasile
Echipa Delly iti ureaza LA MULTI ANI !
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară