medie
Timp de preparare:
2 - ore
Ingrediente:
piper
ceapa
boia dulce
busuioc
ardei gras de dif.culori taiat in patratele mici
nuci
stafide
Mod de preparare
Stiuca de marime si greutate care sa incapa intreaga in tava de la cuptor.Se curata de solzi.Se taie capul cu 2-3 cm din corp.Se da pielea "la intors" ca si cum ai scoate ciorapul de pe piciorul unei femei frumoase...,cu grija sa nu ciupesti...
Se desoseaza.Se adauga si alta carne de peste desosat.Se toaca cu cutitul mare.Se aduga mieji de nuca faramati,ardei ptratele,diferite culori,busuioc,alte ingrediente dupa gust...Se umple "'ciorapul ",SE COASE CAPUL-se aseaza cat mai normal in tava,se toarna apa,foi dafin,sira spinari=CUPTOR.Se verifica dupa 1 ora=gata! Se duce la rece. Cu o ora inainte de tratatie se aseaza pe platou cu ornamente dupa inspiratie,de scoate cu atentie ata de la cap si se taie cu un cutit subtire si ascutit 2-3-4 felii ca de salam. Se ofera urzici in usturoi sau ciuperci...'
Pofta buna!
O reteta propusa de Florescu Vasile
Echipa Delly iti ureaza LA MULTI ANI !
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?