medie
Timp de preparare:
2 - ore
Ingrediente:
piper
ceapa
boia dulce
busuioc
ardei gras de dif.culori taiat in patratele mici
nuci
stafide
Mod de preparare
Stiuca de marime si greutate care sa incapa intreaga in tava de la cuptor.Se curata de solzi.Se taie capul cu 2-3 cm din corp.Se da pielea "la intors" ca si cum ai scoate ciorapul de pe piciorul unei femei frumoase...,cu grija sa nu ciupesti...
Se desoseaza.Se adauga si alta carne de peste desosat.Se toaca cu cutitul mare.Se aduga mieji de nuca faramati,ardei ptratele,diferite culori,busuioc,alte ingrediente dupa gust...Se umple "'ciorapul ",SE COASE CAPUL-se aseaza cat mai normal in tava,se toarna apa,foi dafin,sira spinari=CUPTOR.Se verifica dupa 1 ora=gata! Se duce la rece. Cu o ora inainte de tratatie se aseaza pe platou cu ornamente dupa inspiratie,de scoate cu atentie ata de la cap si se taie cu un cutit subtire si ascutit 2-3-4 felii ca de salam. Se ofera urzici in usturoi sau ciuperci...'
Pofta buna!
O reteta propusa de Florescu Vasile
Echipa Delly iti ureaza LA MULTI ANI !
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana