45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 6 oua
- 14 linguri zahar(pt blat)
- 2 linguri cacao
- 3 linguri ulei
- 14 linguri lapte
- 14 linguri faina
- 1 praf de copt
- 100 g unt
- 4 vanilii
- 250 g branza de vaci
- 200 g zahar pudra
- 2 budinci vanilie
- 700 ml suc Fanta
- 8 linguri zahar
Mod de preparare:
Blat: Galbenusurile se amesteca cu 8 linguri zahar. Apoi se adauga pe rand cacaua, uleiul, laptele, faina si praful de copt. Albusurile se bat spuma cu 4 linguri zahar, care se adauga la blat. Se pune blatul intr-o tava unsa, si se da la cuptor, la foc potrivit.
Crema: Se amesteca untul cu zaharul pudra si cu vaniliile, se adauga apoi si branza de vaci si se amesteca bine. Aceasta crema se pune peste blatul copt si racit.
Peste crema se pune urmatoarea glazura: cele doua pachete de budinca de vanilie se fierb cu 700 ml suc Fanta si 8 linguri zahar pana se ingroasa.
Pofta buna!
O reteta propusa de: POSA RALUCA-IOANA (ralucaposa)
Stii o reteta delicioasa? Da click aici si trimite reteta preferata.
Cum se prepară cafeaua la rece? Află de la specialiști care este cea mai simplă metodă
România este o zonă de risc pentru bolile care sunt transmise la oameni și la animale prin intermediul căpușelor
Andreea Lichi, fata cu suflet de porțelan și tărie de oțel purtate într-un fotoliu rulant
Victimele nevinovate ale războiului: Un copil ucrainean fuge din țară în aproape fiecare secundă.