45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 6 oua
- 14 linguri zahar(pt blat)
- 2 linguri cacao
- 3 linguri ulei
- 14 linguri lapte
- 14 linguri faina
- 1 praf de copt
- 100 g unt
- 4 vanilii
- 250 g branza de vaci
- 200 g zahar pudra
- 2 budinci vanilie
- 700 ml suc Fanta
- 8 linguri zahar
Mod de preparare:
Blat: Galbenusurile se amesteca cu 8 linguri zahar. Apoi se adauga pe rand cacaua, uleiul, laptele, faina si praful de copt. Albusurile se bat spuma cu 4 linguri zahar, care se adauga la blat. Se pune blatul intr-o tava unsa, si se da la cuptor, la foc potrivit.
Crema: Se amesteca untul cu zaharul pudra si cu vaniliile, se adauga apoi si branza de vaci si se amesteca bine. Aceasta crema se pune peste blatul copt si racit.
Peste crema se pune urmatoarea glazura: cele doua pachete de budinca de vanilie se fierb cu 700 ml suc Fanta si 8 linguri zahar pana se ingroasa.
Pofta buna!
O reteta propusa de: POSA RALUCA-IOANA (ralucaposa)
Stii o reteta delicioasa? Da click aici si trimite reteta preferata.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară