45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 6 oua
- 14 linguri zahar(pt blat)
- 2 linguri cacao
- 3 linguri ulei
- 14 linguri lapte
- 14 linguri faina
- 1 praf de copt
- 100 g unt
- 4 vanilii
- 250 g branza de vaci
- 200 g zahar pudra
- 2 budinci vanilie
- 700 ml suc Fanta
- 8 linguri zahar
Mod de preparare:
Blat: Galbenusurile se amesteca cu 8 linguri zahar. Apoi se adauga pe rand cacaua, uleiul, laptele, faina si praful de copt. Albusurile se bat spuma cu 4 linguri zahar, care se adauga la blat. Se pune blatul intr-o tava unsa, si se da la cuptor, la foc potrivit.
Crema: Se amesteca untul cu zaharul pudra si cu vaniliile, se adauga apoi si branza de vaci si se amesteca bine. Aceasta crema se pune peste blatul copt si racit.
Peste crema se pune urmatoarea glazura: cele doua pachete de budinca de vanilie se fierb cu 700 ml suc Fanta si 8 linguri zahar pana se ingroasa.
Pofta buna!
O reteta propusa de: POSA RALUCA-IOANA (ralucaposa)
Stii o reteta delicioasa? Da click aici si trimite reteta preferata.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.