Ingrediente:
5-6 morcovi
2 patrunjei
2 pastarnaci
1 telina
1 conserva mazare
3 oua fierte tari
1 piept de pui
3 castraveti murati
1-2 cartofi fierti
masline dupa gust
maioneza (aprox. 500 g)
Mod de preparare:
Zarzavatul si carnea se fierb bine, si dupa ce se racesc se taie cubulete. La fel si ouale si cartofii, si se amesteca cu zarzavatul si carnea.
Se adauga mazarea, maslinele si castravetii taiati marunt si storsi putin de zeama.Se amesteca toate impreuna cu maioneza si se potriveste de sare.Pentru un gust mai deosebit, puteti adauga 1 lingurita de mustar.
Pofta buna!
O reteta de salata de boeuf propusa de: Costan Adina (adinutza)
SARBATORI FERICITE!
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”