- 400 g fasole boabe
- 200 ml ulei
- zeama de lamaie
- sare
- ceapa
Fasolea se fierbe exact in acelasi mod in care se pregateste iahnia de fasole.
Dupa fierbere trebuie sa fie bine scursa si strivita bine cat este inca fierbinte.Se da printr-o sita astfel incat sa semene cu un pireu.
Se amesteca incet si se adauga cate putin si ulei.
Se adauga dupa gust zeama de lamaie si sare.Se bate in continuare pana devine alba.Se adauga apoi o ceapa rasa foarte fin.
Este o salata de icre de fasole delicioasa.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară