- 400 g fasole boabe
- 200 ml ulei
- zeama de lamaie
- sare
- ceapa
Fasolea se fierbe exact in acelasi mod in care se pregateste iahnia de fasole.
Dupa fierbere trebuie sa fie bine scursa si strivita bine cat este inca fierbinte.Se da printr-o sita astfel incat sa semene cu un pireu.
Se amesteca incet si se adauga cate putin si ulei.
Se adauga dupa gust zeama de lamaie si sare.Se bate in continuare pana devine alba.Se adauga apoi o ceapa rasa foarte fin.
Este o salata de icre de fasole delicioasa.
Pofta buna!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?