- 400 g fasole boabe
- 200 ml ulei
- zeama de lamaie
- sare
- ceapa
Fasolea se fierbe exact in acelasi mod in care se pregateste iahnia de fasole.
Dupa fierbere trebuie sa fie bine scursa si strivita bine cat este inca fierbinte.Se da printr-o sita astfel incat sa semene cu un pireu.
Se amesteca incet si se adauga cate putin si ulei.
Se adauga dupa gust zeama de lamaie si sare.Se bate in continuare pana devine alba.Se adauga apoi o ceapa rasa foarte fin.
Este o salata de icre de fasole delicioasa.
Pofta buna!
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare