- 400 g fasole boabe
- 200 ml ulei
- zeama de lamaie
- sare
- ceapa
Fasolea se fierbe exact in acelasi mod in care se pregateste iahnia de fasole.
Dupa fierbere trebuie sa fie bine scursa si strivita bine cat este inca fierbinte.Se da printr-o sita astfel incat sa semene cu un pireu.
Se amesteca incet si se adauga cate putin si ulei.
Se adauga dupa gust zeama de lamaie si sare.Se bate in continuare pana devine alba.Se adauga apoi o ceapa rasa foarte fin.
Este o salata de icre de fasole delicioasa.
Pofta buna!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.