- 500 de grame de ciuperci albe
- o ceapa
- 250 ml suc de rosii
- 100 ml de ulei
- marar tocat marunt
- piper
- sare
Se pune uleiul intr-o cratita si cand se incinge se adauga ceapataiata marunt. Dupa ce se caleste timp de 5 minute si s-a adaugat si jumatate de lingurita de sare se lasa pana devine lucioasa.
Se pune sucul de rosii, putin piper si ciupercile.
Se acopera si se lasa sa fiarba aproximativ jumatate de ora. Se mai adauga cate putina apa pana se inmoaie desi este si apa lasata de ciuperci.
Dupa ce au fiert ciupercile se adauga sare dupa gust si mararul tocat.
Sunt delicioase reci.
Pofta buna!
Va recomandam urmatoarele retete:
Ciuperci in aluat
Salata de ciuperci cu peste
Chec cu ciuperci
Ciuperci umplute
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară