- 500 de grame de ciuperci albe
- o ceapa
- 250 ml suc de rosii
- 100 ml de ulei
- marar tocat marunt
- piper
- sare
Se pune uleiul intr-o cratita si cand se incinge se adauga ceapataiata marunt. Dupa ce se caleste timp de 5 minute si s-a adaugat si jumatate de lingurita de sare se lasa pana devine lucioasa.
Se pune sucul de rosii, putin piper si ciupercile.
Se acopera si se lasa sa fiarba aproximativ jumatate de ora. Se mai adauga cate putina apa pana se inmoaie desi este si apa lasata de ciuperci.
Dupa ce au fiert ciupercile se adauga sare dupa gust si mararul tocat.
Sunt delicioase reci.
Pofta buna!
Va recomandam urmatoarele retete:
Ciuperci in aluat
Salata de ciuperci cu peste
Chec cu ciuperci
Ciuperci umplute
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?