- 500 de grame de ciuperci albe
- o ceapa
- 250 ml suc de rosii
- 100 ml de ulei
- marar tocat marunt
- piper
- sare
Se pune uleiul intr-o cratita si cand se incinge se adauga ceapataiata marunt. Dupa ce se caleste timp de 5 minute si s-a adaugat si jumatate de lingurita de sare se lasa pana devine lucioasa.
Se pune sucul de rosii, putin piper si ciupercile.
Se acopera si se lasa sa fiarba aproximativ jumatate de ora. Se mai adauga cate putina apa pana se inmoaie desi este si apa lasata de ciuperci.
Dupa ce au fiert ciupercile se adauga sare dupa gust si mararul tocat.
Sunt delicioase reci.
Pofta buna!
Va recomandam urmatoarele retete:
Ciuperci in aluat
Salata de ciuperci cu peste
Chec cu ciuperci
Ciuperci umplute
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!