45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
3 Pesti (macrou)
2 cepe
radacinoase:
morcov -1/2 kg
telina -1 buc
patrunjel -2 buc
coriandru
foide dafin
piper macinat
sare
lamaie -1 buc
vin alb - 1 pahar
ulei - 1/2 pahar
Mod de preparare:
Zarzavatul spalat si curatat se taie rondele si se pune la fiert intr-un vas cu apa(cat sa acopere zarzavatul) si putina sare. Se acopera cu un capac.
Cand zarzavatul este fiert se pune intr-o tava in care s-a pus uleiul. Pestele se portioneaza se sareaza/condimenteaza si se aseaza peste zarzavat. Se adauga 1/2 pahar din zeama in care a fiert zarzavatul.
Se pune in cuptor 1/2 h dupa care se adauga vinul si se intoarce pestele si se introduce la cuptor 1/4 h pentru a se rumeni pe ambele parti.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Matilda Mihalcea(M2)
Echipa Delly iti ureaza LA MULTI ANI !
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?