Peste cu zarzavat la tava
45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
3 Pesti (macrou)
2 cepe
radacinoase:
morcov -1/2 kg
telina -1 buc
patrunjel -2 buc
coriandru
foide dafin
piper macinat
sare
lamaie -1 buc
vin alb - 1 pahar
ulei - 1/2 pahar
Mod de preparare:
Zarzavatul spalat si curatat se taie rondele si se pune la fiert intr-un vas cu apa(cat sa acopere zarzavatul) si putina sare. Se acopera cu un capac.
Cand zarzavatul este fiert se pune intr-o tava in care s-a pus uleiul. Pestele se portioneaza se sareaza/condimenteaza si se aseaza peste zarzavat. Se adauga 1/2 pahar din zeama in care a fiert zarzavatul.
Se pune in cuptor 1/2 h dupa care se adauga vinul si se intoarce pestele si se introduce la cuptor 1/4 h pentru a se rumeni pe ambele parti.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Matilda Mihalcea(M2)
Echipa Delly iti ureaza LA MULTI ANI !
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei