O reteta delicioasa pentru noaptea de revelion.
Timp de preparare:
45 - min

Dificultate:
redusa

Ingrediente:

3 Pesti (macrou)
2 cepe

radacinoase:

morcov -1/2 kg
telina -1 buc
patrunjel -2 buc
coriandru
foide dafin
piper macinat
sare
lamaie -1 buc
vin alb - 1 pahar
ulei - 1/2 pahar


Mod de preparare:

Zarzavatul spalat si curatat se taie rondele si se pune la fiert intr-un vas cu apa(cat sa acopere zarzavatul) si putina sare. Se acopera cu un capac.
Cand zarzavatul este fiert se pune intr-o tava in care s-a pus uleiul. Pestele se portioneaza se sareaza/condimenteaza si se aseaza peste zarzavat. Se adauga 1/2 pahar din zeama in care a fiert zarzavatul.
Se pune in cuptor 1/2 h dupa care se adauga vinul si se intoarce pestele si se introduce la cuptor 1/4 h pentru a se rumeni pe ambele parti.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Matilda Mihalcea(M2)

Echipa Delly iti ureaza LA MULTI ANI !

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri