45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
3 Pesti (macrou)
2 cepe
radacinoase:
morcov -1/2 kg
telina -1 buc
patrunjel -2 buc
coriandru
foide dafin
piper macinat
sare
lamaie -1 buc
vin alb - 1 pahar
ulei - 1/2 pahar
Mod de preparare:
Zarzavatul spalat si curatat se taie rondele si se pune la fiert intr-un vas cu apa(cat sa acopere zarzavatul) si putina sare. Se acopera cu un capac.
Cand zarzavatul este fiert se pune intr-o tava in care s-a pus uleiul. Pestele se portioneaza se sareaza/condimenteaza si se aseaza peste zarzavat. Se adauga 1/2 pahar din zeama in care a fiert zarzavatul.
Se pune in cuptor 1/2 h dupa care se adauga vinul si se intoarce pestele si se introduce la cuptor 1/4 h pentru a se rumeni pe ambele parti.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Matilda Mihalcea(M2)
Echipa Delly iti ureaza LA MULTI ANI !
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor
Cei 6 supereroi: Poveștile celor șase copii care au învins, chiar și la 540 de grame de viață. Aparatura medicală de ultimă generație îi ajută pe prematuri să meargă acasă