O reteta simpla de bomboane. O reteta dorita de o cititoare de-a noastra.
Ingrediente
- 150 g zahar
- 100 g frisca nebatuta
- 150 g a nuci taiate marunt
- 50 g alune taiate marunt
- 150 de grame de serbet de cacao
Mod de preparare
Zaharul se caramelizeaza intr-o tigaie.Se ia tigaia de pe foc in momentul in care se formeaza o supma si cand s-a racit putin se adauga frisca si se amesteca bine tinandu-se iar la foc mic. Se adauga apoi nucile si alunele si se amesteca in continuare.
Din aceasta compozitie(cat inca este calduta.) se formeaza bomboane .
Sunt delicioase!
Pofta dulce!
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!