Ingrediente
- 1 kg de carne de curcan
- 100 ml ulei de masline
- 2 morcovi potriviti
- 60 g bulion
- 100 g masline
- 100 ml de vin
- 30 g faina
- 100 g ceapa
- 1 telina
- piper
- sare
Carnea de curcan se taie in bucatele si se prajesc intr-o craticioara cu putin ulei. Carnea se scoate si in cratitia se pune ceapa, telina si mercovul taiate in felii. Se lasa pe foc pana se rumnesc putin .Se pune faina si bulion si apoi se adauga apa si vin. Si boabe de piper si se lasa pe foc in continuare timp de o jumatate de ora.
Compozitia din craticioara se strecoara peste curcan si se fierb impreuna pana se fragezeste carnea.
Maslinele trebuie sa fie bine spalate si fierte. Se adauga apoi peste carnea de curcan cat inca aceasta mai fierbe. Se mai lasa pe foc cateva minute.
Se serveste cald si se pune sare in functie de gust.
Pofta buna!
Daca doresti sa trimiti o felicitare celor dragi da click aici si fa-le o surpriza cu ocazia sarbatorilor de iarna.
COMUNITATEA DELLY
Va invitam sa o descoperiti, sa va completati profilul si sa beneficiati de toate avantajele ei. Puteti comenta si initia discutii pe forum sau pe blog, va puteti face grupuri de prieteni, puteti posta albume de poze si clipuri video, asta pe langa multe alte optiuni pe care vi le ofera comunitatea DELLY!
Sugestiile si parerile sunt binevenite!
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani