IN ACEST ARTICOL:
Ce parere ai de niste ciupercute umplute?
Timp de preparare:
45 - min

Dificultate:
redusa

Ingrediente:

1kg cipercute proaspete
2 linguri margarina
1 legatura marar
1 legatura patrunjel
sare
piper
3 catei usturoi
delikat

Mod de preparare:

Se rup coditele ciupercutelor, se toaca marunt si se amesteca cu margarina,mararul,patrunjelul(tocate marunt),sarea,piperul,delikatul(dupa gust)
usturoiul(tocat marunt)
Palariutele se spala bine dupa care se umle cu compozitia tocmai preparata.
Se unge o tava cu margarina, se aseaza ciupercile una langa alta si se introduc la cuptor.
Sunt delicioase si calde si reci.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Hirsck Cristina (GLOBTEL)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri