45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
1kg cipercute proaspete
2 linguri margarina
1 legatura marar
1 legatura patrunjel
sare
piper
3 catei usturoi
delikat
Mod de preparare:
Se rup coditele ciupercutelor, se toaca marunt si se amesteca cu margarina,mararul,patrunjelul(tocate marunt),sarea,piperul,delikatul(dupa gust)
usturoiul(tocat marunt)
Palariutele se spala bine dupa care se umle cu compozitia tocmai preparata.
Se unge o tava cu margarina, se aseaza ciupercile una langa alta si se introduc la cuptor.
Sunt delicioase si calde si reci.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Hirsck Cristina (GLOBTEL)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor