45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
1kg cipercute proaspete
2 linguri margarina
1 legatura marar
1 legatura patrunjel
sare
piper
3 catei usturoi
delikat
Mod de preparare:
Se rup coditele ciupercutelor, se toaca marunt si se amesteca cu margarina,mararul,patrunjelul(tocate marunt),sarea,piperul,delikatul(dupa gust)
usturoiul(tocat marunt)
Palariutele se spala bine dupa care se umle cu compozitia tocmai preparata.
Se unge o tava cu margarina, se aseaza ciupercile una langa alta si se introduc la cuptor.
Sunt delicioase si calde si reci.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Hirsck Cristina (GLOBTEL)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară