45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
1kg cipercute proaspete
2 linguri margarina
1 legatura marar
1 legatura patrunjel
sare
piper
3 catei usturoi
delikat
Mod de preparare:
Se rup coditele ciupercutelor, se toaca marunt si se amesteca cu margarina,mararul,patrunjelul(tocate marunt),sarea,piperul,delikatul(dupa gust)
usturoiul(tocat marunt)
Palariutele se spala bine dupa care se umle cu compozitia tocmai preparata.
Se unge o tava cu margarina, se aseaza ciupercile una langa alta si se introduc la cuptor.
Sunt delicioase si calde si reci.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Hirsck Cristina (GLOBTEL)
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!