Timp de preparare:
10-15 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
2-3 buc. macrou afumat
1-2 cepe rosii
1 lamaie (sau otet)
ulei de masline
Mod de preparare:
Pestele se curata de pielita si de oase.Ceapa si pestele se taie marunt si se amesteca cu uleiul de masline si zeama de lamaie.
Va doresc pofta buna!!
O reteta propusa de: Stegar Ana--Maria (ana_31)
Echipa Delly iti ureaza LA MULTI ANI !
Salata de peste pentru Revelion

Vizionare placuta
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân