1h
Dificultate:
medie
Ingrediente:
- 200 g snitele de soia
- 4 cartofi mari
- o ceapa mare
- optional usturoi
- pesmet
- sare
- ulei
Se fierb snitelele ,se scurg si se pun in vasul rob. de bucatarie impreuna cu ceapa si usturoiul.Se maruntesc dar nu tare ca o pasta.Cartofii se dau prin raz.mica ,se scurg de apa si se amesteca cu soia (care intre timp a fost pusa intr-un castron).
Peste compozitie se pune sare(delikat) dupa gust si se amesteca .Se fac chiftelute care se tavalesc prin pesmet si se pun la prajit in ulei >Cand sunt rumenite frumos se iau cu paleta si se aseaza pe o farfurie (pe farfurie se aseaza 2-3 randuri de prosop.hartie absorb).
La noi la catolici posturile sunt mai usor de tinut .Se mananca :lapte,branza,oua,peste.Numai carne nu avem voie sa mancam.
Tocmai de aceea eu am pus in chiftelute si 2 oua .
Pofta buna.
O reteta propusa de: Petrisor Elena (petr)
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV