o farfurie ciuperci taiate/feliate,
o ceapa taiata marunt
un morcov marime medie taiat fidelutza
o felie tzelina taiata fidelutza
un ardei rosu
feliat/ 1/2 ardei iute taiat marunt
2-3 catei usturoi taiat marunt,/1/2 cana suc rosii ,/1 cana orez.
Mod de preparare
Se calesc ciupercile,se adauga ceapa,usturoiul,se calesc,se dau deoparte,/se calesc morcovul,tzelina,ardeiul gras,ciusca fara a se inmuia prea mult,se amesteca cu ciupercile si se stinge cu sucul de rosii(bulion)
Se fierbe orezul,se spala sub jet de apa si se adauga la compozitia de mai sus dupa dorinta
Puteti adauga piper,coriandru,cimbru sau orice condiment credeti ca se potriveste sau va place.
Cantitatile sint orientative,gatitul este mai mult o arta decit o stiinta exacta , puteti adauga un cabernet ca nu strica.
Pofta buna!
O reteta propusa de : M. Petre (tati)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?