IN ACEST ARTICOL:
O prajitura delicioasa.

Ingrediente:

300 grame faina
200 grame zahar
1 plic praf de copt
cca 500 grame branza dulce
2 plicuri zahar vanilat
1 cutie mica smantana-175 grame
4 oua
200 ml lapte
50 grame unt

Mod de preparare

Faina,zaharul,praful de copt si un praf de sare se amesteca,asa in stare uscata.Se imparte in 2 parti egale.Tava se tapeteaza cu hartie de copt.O parte se presara uniform in tava de copt.
Branza se amesteca cu smantana si zaharul vanilat si se intinde cu grija peste aluatul uscat ce am presarat inainte.
Se presara a doua parte din aluat(adica faina cu zaharul si praful de copt)peste branza.Se bat spuma 4 albusuri,se adauga galbenusurile si laptele.Deasupra se taie cca50 grame unt si se pun pe ici-colo bucatele peste toata prajitura.Aceasta prajitura cu branza se coace la foc potrivit pana devine aurie .

Pofta buna!

O reteta propusa de : Ildiko Cotrau (icotrau)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri