Pasteta de pasare

O reteta delicioasa.
Ingrediente:

125 g faina
1 vf cutit sare
1 ou
200 ml lapte
80 ml apa
2 lg de margarina sau grasime
250 de grame pipt de pui(sau curcan)
250 de carnati picanti

Mod de preparare:

Faina si sarea se amesteca se face o groapa in mijoc si se pune oul batut.Se adauga treptat jumatate din lapte si se amesteca cu o lingura de lemn. Se face o pasta omogena dupa care se adauga si cealalta jumatate de lapte si apa. Se amesteca din nou pana se obtine o pasta omogena dupa care aluatul se lasa o ora se se odihneasca la frigider.

Cele 2 lg de margarina se pun intr-o forma de cuptor(iena) apoi se pune si pieptul de pui taiat bucati mai marisoare precum si carnatul picant tot taiat bucati marisoare dupa care se lasa 5 min in cuptor( incalzit in prealabil 220 Grade)sa se rumeneasca putin.
Dupa 5 min se scoate forma din cuptor si se adauga aluatul. Atentie ca forma de cuptor sa fie suficient de inalta ca aluatul sa se poata dubla.

Se lasa pe urma in cuptor cca 35 min pana aluatul capata o culoare aurie si si-a dublat volumul. !!!!!!Atentie cuptorul in timpul coaceri nu se deschide in primele 30 minute! Se serveste cald alaturi de o salata sau orice vreti voi.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Lacramioara Paula (paulacopos)


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri