IN ACEST ARTICOL:
Iti recomandam azi o salata, pentru ca tot este sezonul legumelor si al fructelor. Nefiind un meniu greu, imi permit sa va ofer si reteta pentru a prepara un desert amintind de-un dans de pe alte meleaguri.

Iti recomandam azi o salata, pentru ca tot este sezonul legumelor si al fructelor. Nefiind un meniu greu, imi permit sa va ofer si reteta pentru a prepara un desert amintind de-un dans de pe alte meleaguri.


Salata andaluza

Ingrediente: 300 g. rosii, 2 castraveti mici, 1 ridiche de iarna potrivita, 2 oua, 100 ml. untdelemn, patrunjel verde si marar, otet dupa gust, piper, sare.

Mod de preparare:

Legumele se taie in felii subtiri si se amesteca usor cu patrunjelul verde si mararul (mai mult) tocate marunt, untdelemn, sare, piper si otet dupa gust.
Ouale fierte tari si taiate rotund se pot aseza sub salata.


Mazurca

Ingrediente: 6 oua, 300 g. zahar pudra, 300 g. faina, 200 g. nuci, 100 g. stafide, unt pentru uns.

Mod de preparare:

Zaharul se freaca cu galbenusurile adaugate pe rand, apoi faina, nucile taiate bucatele si stafidele. Albusurile se bat spuma tare si se amesteca usor cu compozitia, apoi se toarna intr-o tava tapetata unsa cu unt si se coace la foc potrivit.

Cand se raceste se taie in forme diferite.

Pofta buna !

O reteta propusa de: Dan Dante (dansland0127)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri