Ingrediente:
- 1 kg mere taiate felii
- 1cana zahar
- 4 oua
- 1cana faina
- 1lingura ulei
Mod de preparare:
Se bat albusurile spuma cu zaharul.
Se adauga galbenusurile, uleiul si faina=compozitie. Se unge o tava rotunda cu margarina si se pun merele felii.
Peste mere se toarna compozitia si se da la cuptor pentru 20min. Se rastoarna tava pe un platou. Feliile de mar sa fie in sus.
Se imbraca tortul cu frisca.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Parvu Carmen (carmensita32mih)
Masa de Craciun: 10 Retete delicioase pentru un meniu perfect de...

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?