Ingrediente:
- 1 kg mere taiate felii
- 1cana zahar
- 4 oua
- 1cana faina
- 1lingura ulei
Mod de preparare:
Se bat albusurile spuma cu zaharul.
Se adauga galbenusurile, uleiul si faina=compozitie. Se unge o tava rotunda cu margarina si se pun merele felii.
Peste mere se toarna compozitia si se da la cuptor pentru 20min. Se rastoarna tava pe un platou. Feliile de mar sa fie in sus.
Se imbraca tortul cu frisca.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Parvu Carmen (carmensita32mih)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară