Ingrediente
- 1 kg cuperci proaspete
- 1/2kg carnati subtire afumat,
- 3 oua
- pesmet
- sare piper
- boia
- pentru sos: -300 ml lapte ; 2lg faina; 200 g cascaval vegetal.
Mod de preparare
Se curata ciupercile se spala si se umple cu feliute subtiri de carnati afumat. Se comdimenteaza cu sare piper si boia si se trec prin ou si pesmet/faina dupa care sa prajesc in ulei /unt la foc moale.
Sosul
Se amesteca faina cu laptele si se pune la fiert in momentul in care incepe sa se intareasca se adauga cascavalul si se fierbe pina se topeste cascavalul (sare si piper alb dupa gust).
Preparatul se serveste cald si se poate servi ca si garnitura la orice fel de preparat din carne.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Helene Peter (p_blondi)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară