Sa vedem cum putem pregati ciuperci umplute.

Ingrediente

  • 1 kg cuperci proaspete
  • 1/2kg carnati subtire afumat,
  • 3 oua
  • pesmet
  • sare piper
  • boia
  • pentru sos: -300 ml lapte ; 2lg faina; 200 g cascaval vegetal.

Mod de preparare

Se curata ciupercile se spala si se umple cu feliute subtiri de carnati afumat. Se comdimenteaza cu sare piper si boia si se trec prin ou si pesmet/faina dupa care sa prajesc in ulei /unt la foc moale.

Sosul

Se amesteca faina cu laptele si se pune la fiert in momentul in care incepe sa se intareasca se adauga cascavalul si se fierbe pina se topeste cascavalul (sare si piper alb dupa gust).

Preparatul se serveste cald si se poate servi ca si garnitura la orice fel de preparat din carne.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Helene Peter (p_blondi)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri