Ingrediente
- 1 kg cuperci proaspete
- 1/2kg carnati subtire afumat,
- 3 oua
- pesmet
- sare piper
- boia
- pentru sos: -300 ml lapte ; 2lg faina; 200 g cascaval vegetal.
Mod de preparare
Se curata ciupercile se spala si se umple cu feliute subtiri de carnati afumat. Se comdimenteaza cu sare piper si boia si se trec prin ou si pesmet/faina dupa care sa prajesc in ulei /unt la foc moale.
Sosul
Se amesteca faina cu laptele si se pune la fiert in momentul in care incepe sa se intareasca se adauga cascavalul si se fierbe pina se topeste cascavalul (sare si piper alb dupa gust).
Preparatul se serveste cald si se poate servi ca si garnitura la orice fel de preparat din carne.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Helene Peter (p_blondi)
Rețetă de primăvară: sufleu de urzici la cuptor

Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?