Ingrediente
- 1 kg cuperci proaspete
- 1/2kg carnati subtire afumat,
- 3 oua
- pesmet
- sare piper
- boia
- pentru sos: -300 ml lapte ; 2lg faina; 200 g cascaval vegetal.
Mod de preparare
Se curata ciupercile se spala si se umple cu feliute subtiri de carnati afumat. Se comdimenteaza cu sare piper si boia si se trec prin ou si pesmet/faina dupa care sa prajesc in ulei /unt la foc moale.
Sosul
Se amesteca faina cu laptele si se pune la fiert in momentul in care incepe sa se intareasca se adauga cascavalul si se fierbe pina se topeste cascavalul (sare si piper alb dupa gust).
Preparatul se serveste cald si se poate servi ca si garnitura la orice fel de preparat din carne.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Helene Peter (p_blondi)
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!