Ingrediente
- 1 kg cuperci proaspete
- 1/2kg carnati subtire afumat,
- 3 oua
- pesmet
- sare piper
- boia
- pentru sos: -300 ml lapte ; 2lg faina; 200 g cascaval vegetal.
Mod de preparare
Se curata ciupercile se spala si se umple cu feliute subtiri de carnati afumat. Se comdimenteaza cu sare piper si boia si se trec prin ou si pesmet/faina dupa care sa prajesc in ulei /unt la foc moale.
Sosul
Se amesteca faina cu laptele si se pune la fiert in momentul in care incepe sa se intareasca se adauga cascavalul si se fierbe pina se topeste cascavalul (sare si piper alb dupa gust).
Preparatul se serveste cald si se poate servi ca si garnitura la orice fel de preparat din carne.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Helene Peter (p_blondi)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor