-1 conopida
- 1 varza
- 2 morcovi
- 1 telina
- frunze de patrunjel
Mod de preparare
Conopida se desface in buchetele mici, varza se toaca felii mai late, morcovul se taie rondele, telina se taie bastonase.
Se amesteca toate intr-un vas (care sa nu fie de metal), se adauga patrunjel tocat si ulei de masline amestecat cu otet de mere (in cantitati egale), se pune la frigider pana a doua zi sa se macereze.
Se poate pune si putina sare.
Pofta buna!
O reteta propusa de Cerasela Oancea
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie