- 500 gr ciuperci orice fel
- 2 cepe
- 1 morcov
- 1 rosie
- foi de aluat foietaj din comert
Mod de preparare
Se toaca ceapa si se rade morcovul pe razatoare , se toaca ciupercile. Totul se caleste in putin ulei ,s e adauga si rosia. Se incalzeste cuptorul. Aluatul fraged dezghetat se taie in patrate se umple cu umplurura si se da la cuptor 30 minute!
Ies pateuri delicioase!
Condimente dupa gust!
Pofta buna!
O reteta propusa de: Hostiuc Liliana
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă