Aluat fraged cu umplutura de ciuperci

- 500 gr ciuperci orice fel
- 2 cepe
- 1 morcov
- 1 rosie
- foi de aluat foietaj din comert
Mod de preparare
Se toaca ceapa si se rade morcovul pe razatoare , se toaca ciupercile. Totul se caleste in putin ulei ,s e adauga si rosia. Se incalzeste cuptorul. Aluatul fraged dezghetat se taie in patrate se umple cu umplurura si se da la cuptor 30 minute!
Ies pateuri delicioase!
Condimente dupa gust!
Pofta buna!
O reteta propusa de: Hostiuc Liliana
- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- aluat foietaj
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei