-1 conopida
- 1 varza
- 2 morcovi
- 1 telina
- frunze de patrunjel
Mod de preparare
Conopida se desface in buchetele mici, varza se toaca felii mai late, morcovul se taie rondele, telina se taie bastonase.
Se amesteca toate intr-un vas (care sa nu fie de metal), se adauga patrunjel tocat si ulei de masline amestecat cu otet de mere (in cantitati egale), se pune la frigider pana a doua zi sa se macereze.
Se poate pune si putina sare.
Pofta buna!
O reteta propusa de Cerasela Oancea
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?