-1 conopida
- 1 varza
- 2 morcovi
- 1 telina
- frunze de patrunjel
Mod de preparare
Conopida se desface in buchetele mici, varza se toaca felii mai late, morcovul se taie rondele, telina se taie bastonase.
Se amesteca toate intr-un vas (care sa nu fie de metal), se adauga patrunjel tocat si ulei de masline amestecat cu otet de mere (in cantitati egale), se pune la frigider pana a doua zi sa se macereze.
Se poate pune si putina sare.
Pofta buna!
O reteta propusa de Cerasela Oancea
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri