Ingrediente
- usturoi
- sare
- zahar
- lamaie sau dupa caz otet
- ulei de floarea soarelui sau de masline
- smantana
Mod de preparare
Se ia o capatana mare de usturoi romanesc, se curata si apoi se striveste cu pisatorul. Se pune putina sare si ulei, se bate pana incepe sa se faca ca o pasta. Se pune o ligurita rasa de zahar si un pic de zeama de lamaie.
Se bate in continuare si se adauga ulei in acelasi timp uleu, astfel ca aspectul de crema care poate fi pus cu spritiera sa se pastreze. Se adauga in continuare zeama de lamaie ( in functie de gust si pentru
ce anume se prepara puteti sa adaugati mai multa zeama)
La sfarsit se adauga minim 3 linguri zdravene de smantana.
Cantitatea ingredientelor variaza asa cum am mai spus functie de tipul de mancare la care vrem sa folosim mujdeiul. Important de retinut este faptul ca zaharul trebuie pus in asa del incat sa nu se simta si are rolul de a nu produce arsuri, iar cei care au probleme cu bila vor putea manca linistiti si se vor bucura de gustul care le-a lipsit atata!
Pofta buna!
O reteta propusa de: Andy
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?