-un piept mare de pui (cca.1kg )
-4 teline mari
-4 morcovi mijlocii
-4 castraveciori murati
-2 oua
-4 linguri smantana
-2 linguri mustar
-ulei
-sare
-piper alb
-zeama de la o lamaie
Mod de preparare
Pieptul de pui impreuna cu telina si morcovii se fierb in apa cu sare. Dupa ce s-au racit, se taie cat mai marunt.
Se adauda castraveciorii taiati marunt si se adauga sare si piper dupa gust.
Din galbenusuri, ulei si mustar se face maioneza iar la sfarsit aceasta se amesteca cu smantana si zeama de la lamaie.
Maioneza se incorporeaza in amestecul de pui se pune pe un platou si se orneaza dupa imaginatia fiecaruia.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Aurelia Juganaru
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.