Salata din piept de pui
-un piept mare de pui (cca.1kg )
-4 teline mari
-4 morcovi mijlocii
-4 castraveciori murati
-2 oua
-4 linguri smantana
-2 linguri mustar
-ulei
-sare
-piper alb
-zeama de la o lamaie
Mod de preparare
Pieptul de pui impreuna cu telina si morcovii se fierb in apa cu sare. Dupa ce s-au racit, se taie cat mai marunt.
Se adauda castraveciorii taiati marunt si se adauga sare si piper dupa gust.
Din galbenusuri, ulei si mustar se face maioneza iar la sfarsit aceasta se amesteca cu smantana si zeama de la lamaie.
Maioneza se incorporeaza in amestecul de pui se pune pe un platou si se orneaza dupa imaginatia fiecaruia.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Aurelia Juganaru
- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- castraveciori acri
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei