-un piept mare de pui (cca.1kg )
-4 teline mari
-4 morcovi mijlocii
-4 castraveciori murati
-2 oua
-4 linguri smantana
-2 linguri mustar
-ulei
-sare
-piper alb
-zeama de la o lamaie
Mod de preparare
Pieptul de pui impreuna cu telina si morcovii se fierb in apa cu sare. Dupa ce s-au racit, se taie cat mai marunt.
Se adauda castraveciorii taiati marunt si se adauga sare si piper dupa gust.
Din galbenusuri, ulei si mustar se face maioneza iar la sfarsit aceasta se amesteca cu smantana si zeama de la lamaie.
Maioneza se incorporeaza in amestecul de pui se pune pe un platou si se orneaza dupa imaginatia fiecaruia.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Aurelia Juganaru
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?