Ingrediente
- 6 oua
- 3 dovlecei
- sunca presata
- cascaval
- branza topita
Mod de preparare
Se bat ouale. Se rade coaja de la dovlecei in ouale batute se pune sare.
Se pune din compozitie la prajit cand este aproape gata se aseaza pe jumatatea tigai o jumatate de felie de sunca, o jumatate de felie de cascaval si putina brinza topita (cu tubul facem citeva sirulete) dupa aceea luam cealalta jumatate de omleta si o lipim peste cealalta, o intoarcem si pe partea cealanta si o mai coacem putin.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Patroi Paulina
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana