Ingrediente
- 1/2ceapa
- 1kg carne de porc de preferat muschi de porc
- 1 kg castraveti murati
- 3 - 4 linguri de bulion dupa preferinta
- piper
- foi de dafin 1- 2 foi
Mod de preparare
Se taie ceapa, castravetii si carnea in portii cat de mari se prefera.
Se ia o cratita, se pune un rand de ceapa, un rand de carne, un rand de castraveti apoi se repeta pana se termina.
Se dizolva cu apa bulionul si se toarna peste toata compozitia, se pune la foc mic sa fiarba pana sunt fierti castravetii.
Pofta buna!
O reteta propusa de : Echimov Viorica
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!