O friptura doesebita trimisa de o cititoare delly.

Ingrediente

  • 1/2ceapa
  • 1kg carne de porc de preferat muschi de porc
  • 1 kg castraveti murati
  • 3 - 4 linguri de bulion dupa preferinta
  • piper
  • foi de dafin 1- 2 foi

Mod de preparare

Se taie ceapa, castravetii si carnea in portii cat de mari se prefera.
Se ia o cratita, se pune un rand de ceapa, un rand de carne, un rand de castraveti apoi se repeta pana se termina.
Se dizolva cu apa bulionul si se toarna peste toata compozitia, se pune la foc mic sa fiarba pana sunt fierti castravetii.

Pofta buna!

O reteta propusa de : Echimov Viorica


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Friptura ruseasca.