Ingrediente
- 1/2ceapa
- 1kg carne de porc de preferat muschi de porc
- 1 kg castraveti murati
- 3 - 4 linguri de bulion dupa preferinta
- piper
- foi de dafin 1- 2 foi
Mod de preparare
Se taie ceapa, castravetii si carnea in portii cat de mari se prefera.
Se ia o cratita, se pune un rand de ceapa, un rand de carne, un rand de castraveti apoi se repeta pana se termina.
Se dizolva cu apa bulionul si se toarna peste toata compozitia, se pune la foc mic sa fiarba pana sunt fierti castravetii.
Pofta buna!
O reteta propusa de : Echimov Viorica
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară