- 6 oua
- 2 cepe mari
- ulei de masline 1 cesca mica
- 1 cana de lapte
- ficat (pui,porc, vita, miel)
- 1 buc. de prapur(se gaseste la macelerie)
- sare,piper
- 2 linguri de faina
- un cub de unt
- o legatura mare de patrunjel
- o legatura mare de marar
- 4 felii de paine, taiate in cubulete si date putin la cuptor, cam 5 min.
Mod de preparare
Se curata cepele, se taie marunt si se topesc in uleiul de masline, cu putina apa .Se fierbe ficatul si dupa racire se taie in cubulete mici, amestecandu-se cu ceapa racita. Toate ingredientele de mai sus se amesteca intr-un bol mare(inclusiv painea taiata in cubulete si inmuiata in lapte), mararul , patrunjelul, cele 6 oua, ceapa si ficatul, sare, piper.
Se unge o tava dupa preferinta (dreptunghiulara sau rotunda) cu o bucata de unt si faina alba. Se aseaza prapurele in tava si se rastoarna toata compozitia de mai sus in asa fel incat sa fie invelita in prapur.
Se da la cuptor cca. o ora la foc mediu. Se poate manca cald, sau rece dupa preferinta.
Pofta buna!
O reteta propusa de : Maria-Marinela Apostu (menana)
Echipa Delly iti ureaza LA MULTI ANI !
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie