Friptura ruseasca

12:10, 2 Octombrie 2007 publicat în Retete culinare

O friptura doesebita trimisa de o cititoare delly.

Ingrediente

  • 1/2ceapa
  • 1kg carne de porc de preferat muschi de porc
  • 1 kg castraveti murati
  • 3 - 4 linguri de bulion dupa preferinta
  • piper
  • foi de dafin 1- 2 foi

Mod de preparare

Se taie ceapa, castravetii si carnea in portii cat de mari se prefera.
Se ia o cratita, se pune un rand de ceapa, un rand de carne, un rand de castraveti apoi se repeta pana se termina.
Se dizolva cu apa bulionul si se toarna peste toata compozitia, se pune la foc mic sa fiarba pana sunt fierti castravetii.


Pofta buna!

O reteta propusa de : Echimov Viorica

Citeste si:
60 de sugestii de retete pentru meniul de Craciun
60 de sugestii de retete...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri